Ursäkta röran!

Jaa, vi får ursäkta hur bloggen ser ut, men våran kära vän Filip håller på att fixa så den bli jätte fin! (:
så håll ut tills imon så kommer ni få se på vad hans dunder snille kan hitta på.

Från skillnad till Lukas så har Elias haft en bra dag!
Riktigt soft dag i skolan, bara om ANT (Alkohol Narkotika Tobak) så var det lite hemsk info om Dont Drink And Drive.. men har sett skiten innan och gillar det lika lite denna gången ..
Sen så har jag alltid velat mellan Restaurang (kock) eller Servering och idag kom 2:a Rektorn och as att det finns ett nytt val! MIX! och mix är helt kanon! för då får man båda i ett paket och jag är mycket glad för det!

När man kom hem till hemmet så var det en gräsmatta och en gräsklippare som väntade på en, så det var bara till att sätta igång och bra blev det.
Och när det var färdigt så kom det som man väntat på ett tag! Golf! härliga Golf blev det!
Fast gick ingen runda untan slog ut och tränade lite puttar och skit, för det var faktist första gången i år men gick riktigt bra om jag ska vara ärlig! bara Hybrid 3 som inte funkade för mig idag.

Imon blir det att städa dirty kök! så aa bara att anta utmaningen och göra läraren stolt.. eller försöka iaf!(:
aja lång dag imon med så säger nattens här!


 


/Elias Svensson


Efter regn kommer solsken!

Som ordspråket och rubriken talar så brukar man ju säga att efter regn komemr solsken. Idag är det tvärtom. Dagen har varit jätte bra fram tills på eftermiddagen då allting bara sket sig. Ingen mobil, planera inför projektarbete, välja servering eller kök och plugga en jävla massa matte vilket jag inte fattar ett skit av. Så allting kan bara dra åt helvete rent utsagt. Jävla skola jävla jävla jävla jävla. Och jag bryr mig inte om det endast är 10 dagar kvar. Det spelar ingen roll. Matte B kan dra åt HELVETE!

Dagen då Söndag är en greeat dag!

Kanon dag idag!
Började med att man åkte ner och träffade Mor min och firade henne lite på denna dag.
Senare så tog jag bussen till stan för att möta tommie på bussen så vi kunde träffa Sarah och Sara för att ta en fika på George och ÄCKLIGT var det! chokladbollen var torr och smakade skit! men vitamin vatten var gott! så helt missnöjd får man inte vara! :)
Sen så var man tvungen att ta 17.24 bussen för att åka hem och hämta jacka och sedan ta 18.27 bussen ner till juneporten för att dra sig vidare till Sandys för att fika igen fast med en nytt par som bestod av Annie och Sofia 2 sjukt härliga tjejoooor!
Blev 4 timmar snack i fina vädret sen var det bara till att åka hem för mig och Tommie för sista bussen gick.. och aa nu finns det inte mycket kvar av dagen! så därför är blir det att avrunda inlägget här och säga godnatt!
Har nationella i engelska imon! Wish me good muck!
HaDetGott
/Elias Svensson



Grrrrr....

Va inne och kollade lite på Stureplan.se nyss och hittade denna sjukt fresha bilden på två olika tjejer. Varför är det inte mer sånt här i Jönköping. Kanske för att det i stort sett finns bara en massa äckliga jävlar som är så ofräscha att man vill spy. Nä mer sådant Jönköping!
Erica Christensson
Maxinne Björk
Om vi bara skippar läpparna på den sista bilden så är den bra. Stora läppar är ganska äckligt enligt mig!

Mors dag!

Nu har vi firat Mors Dag.
Vi har precis firat mamma.
Jag lagade en fläskfilèpasta vilket uppskattades. Till dessert blev det Kladdkaka, simpelt men gott. Vi avnjöt även kaffe och cointreau.
Tennisen gick även bra och övningskörde till racketcentrum och in till stan och sedan tillbaka. Så jag får säga att jag för en gång skull tycker att detta med Mors Dag har varit mysigt och roligt.
Och som alla säger så har jag Världens bästa mamma.
Grattis på Mors Dag Mamma Ingrid Agneta Seiborg.

Ciao/Seiborg.




Grattis mamma!

Tennis!

Ska nu spöa modern min i Tennis.
Är väl hemma om två timmar eller något!

Det som inte dödar, det sködar

Ja då var det week-end igen och Söndagen man alltid fruktade innan eller aa som man tyckte var mer pest än fest iaf.. så tycker jag faktist denna dag är sjukt behövlig och härlig! Att bara ta det lugnt och kanske umgås med kompisar.
Tänker inte gå in så mycket på Lördagskvällen eftersom LukasBoy har dragit upp det mesta men förväntningarna var högre än vad kvällen levererade enligt mig!
Men härligt att träffa kompisar o göra det bästa av kvällen och allt folk var la skoj med! MEN!! Tyckte det var på tok för mycket "yngre" alltså 13-16 åringar! Alltså inget fel med det! Men aa.. Om jag inte har fel så brukar det ju även vara mycket vuxna pers på festivalen?

Idag är det morsdag! en härlig dag för alla våra mödrar som väl förtjänar denna dag! Fast ändå ingen dag man längtar till så måste jag nog sätta ett litet plus på denna dagen.
Ska hem till mor min själv idag och äta en god middag och umgås.
Blir nog en fika efter det i stan för det är precis var Elias behöver denna dag!
Hoppas ni alla haft en bra helg! Även så borde alla sätta lite guldkant på denna vecka så gör något roligt ikväll med er!
HaDetSåGott!
/Elias Svensson





 


Livet är allt för bra ibland!

Så nu har jag vaknat upp ännu en gång till det klassiska svenska sommarvädret. Det är molnigt, men bakom molnen så gömmer det sig lite sol, sol som man blir glad av och är riktigt härlig.
Aja, nu till igår. Drog in till stan vid 18.30 där mi amigos väntade. Vi drack lite  öl och kom igång. Sedan kom Henke för att senare dra till evergreen för mat. Både jag och Henke tyckte att man fick alldeles för lite mat denna gången. För lite mat - För mycket pengar.
Sedan drog vi oss ner mot stan där Rix Fm hade dragit igång. Själva Rix Fm är helt onödigt och fyller ingen funktion. Dåliga artister och dräggigt folk nästan rakt igenom. 80 procent är bönder/Utlänningar och så som Tom sa. Detta är nästan höjdpunkten på året för vissa.
Det bästa var nog nästan när en 2.0 m lång man kommer springandes i full fart mot mig och sedan däckar rakt in i mig. Sedan reser hans kompisar upp honom och Han blir nästan lite aggresiv för att senare dra i full fart mot munksjön. Sjukt kul faktiskt.
Det var väl nästan det som hände.
En bra kväll för att sammanfatta det.
Ciao/Seiborg



Exusemoue½

Som Jag och Elias nämnde tidigare så har uppdateringen varit extremt dålig och även ni läsare har varit extremt dåliga. Och jag hoppas att vi båda bättrar oss.
Jobbet idag gick otroligt bra och det är nästan lite roligt ibland.
Idag serverade vi fisk bordelaise med skirat smör och potatis. Det var hur jävla gott som helst. Jag är i de flesta fallen en köttätare men idag var fisken riktigt lockande.
Ikväll blir det som sagt Rix Fm med lite schöönt folk. Vet inte om det kommer bli kul eller inte. Men bara om vädret och människorna är bra kan inget gå fel. Och efter någon Öl så blir livet lite bättre.
Och jag tycker att det är riktigt roligt att så pass många har hittat hit igen. För snart har vi slagit besöksrekord.
Som Salem al Fakir skulle ha sagt - Keep on walking.
Ciao/Seiborg

Dagens porr eller knorr? (varning långt inlägg)

Nu är detta spektakel tillbaka igen!
Detta som var det roligaste att skriva om innan bara försvann pga tidsbrist att leta roliga och negativa saker..
Men jag ska försöka att göra mitt bästa och ta in detta igen och om det inte funkar så borde man kanske ändra om det till "veckans porr eller knorr" men det får vi se längre fram.
Det roligaste var att hitta på namn till detta och jag satte mina tankar i arbete som inte händer så ofta.. hehe Men här har ni de alternativen som vi valde mellan

-Dagens Glatt eller Fnatt?
-Dagens Hej eller Nej!
-Dagens Porr eller Knorr!
-Dagens Peter Magnusson eller Gudrun Schyman?
-Dagens Fest eller Pest?
-Dagens Okej eller Onej!
-Dagens Trash eller Flash?
-Dagens Toppen eller Botten?
-Dagens Hiss eller Diss

Min favorit är solklart "dagens Trash eller Flash" men Lukas och jag kom överräns över Dagens Porr eller Knorr och den gillas lika med. Nu är det slut med historik och dags för arbete så här har ni det!
Dagens Porr:

Det är självklart denna helgen och allt folk som kommer till Jkpg city för rix fm visst att det inte är de bästa och mest intressanta artisterna.. men vem bryr sig! folk kommer och det blir ett jäklar drag i stan ikväll!

Dagens Knorr:

Dagens korr kom från aftonbladet faktist och det blev att ett par från sydkorea som hade en dotter på 3 månader och barnet dog, inte av vilken anledning som helst!! Utan av att föräldrarna gick till ett internetcafé lämnade dottern hemma och de var så beroende av spelet att de gick hem endast en gång per dag för att mata barnet och detta resulterade att barnet svalt! SINNES! och omänskligt!
Senare i rätten så kom det även fram att de hade slagit barnet..
Paret som består av 41årig man och 25årig fru!! Mannen fick 2års fängelse och hans fru fick samma straff MEN benådades direkt! och anledningen till detta var att hon väntade parets andra barn..
Tycker detta är bara helt sjukt! Knappt så man tror att detta händer och att det finns sådana mäniskor som inte bryr sig om sitt barn för 5 öre?!
Här kan ni läsa allt.



/Elias Svensson

Thaannx tooom!

Har lagt märket att de 2 senaste dagarna så har statistiken lyft sig ännu mer och det är sjukt postivt!
men när jag satt och tänkte på varför just nu när vi uppdaterat som sämst? Jo! nu är det så att jag kom fram till att det bara finns 1 person att tacka och vars namn är Tom Ludanyi! 
Han har skapat sanningens grupp på facebook "Tystnaden uppstår när Elias och Lukas inte är i skolan."
Tycker den var klockren eftersom det är sant som socker!
Därför är detta inlägget till våran egna lilla svärmorsdröm Tom!
Hoppas du gillar låten som kommer, för det är lite i din stil tror jag allt? ;)
Så jag säger Popping fresh och tack Tom!


Tom Ludanyi


Ursäkta ursäkta!

Som min "partner" säger så har vi varit sjukt dåliga bloggare de 2 senaste dygnen.. och det ber jag med om ursäkt för.

Idag är det iaf Lördag och det är morgon/förmiddag och elias ligger på sin kära kära säng med musik i öronen och med ett glatt leende! :) för helg är fint! och änskar att vädret var det med.. men kunde varit snö så ska inte klaga!
Igår var jag tillbaka i skolan och det var härligt på något sätt, för det var bara sitta och lyssna hela dagen på präst och en alkolist förra liv som var sjukligt intressant!
Nu de sista dagarna så kommer skolan livet vardagen helgdagen natten ja allt gå så fooort! Skolan slutar, man ska jobba det är sommar och det är lov man fyller år och det är midsommar snart, syster kommer hem från London och även hinner lämna oss för Norge med, ja mycket händer detta sommarlov utan att äns planera något och massor med mer tillkommer! Hräligt ska det bli och jag ser fram emot det.

men tillbaka till nutiden! För idag har jag itne så mycket planerat men ska ner till stan vid 4-5 och träffa en hel massa folk och tror det kommer bli en fiiiin kväll men suger att många ska jobba och bla och bla imon.. för det hade då kunnat bli roligare! men aa kunde varit värre! t.ex. att jag skulle jobba! så ska inte klaga (igen)
Men ska göra det bästa aav kvällen och ha en hel del med skoj!

Imon är det även morsdag och ni har la inte glömt att köpa presenter?! för det har jag! :) hahaha nej men har inte kollat så mycket så får se om det blir en tidig runda på a6 om man mår bra vill säga..  får hoppas det iaf! ;)




Harry potter hatar jag alla filmer av! men var bara tvungen att springa med vagnen! ;)

Ha det frääääs gott!
/Svensson

Dålig uppdatering. Jag vet!

Dålig uppdatering. Jo jag vet det men har inte riktigt haft tid att blogga.
En liten kort resumé vad som har hänt de senaste dagarna.
Torsdag: Vi hade ANT dag i skolan, det var hyfsat kul med en del diskutioner.
Fredag: ANT dag idag igen och det var intressant och kul även denna dag. Stack ner till stan. JKPGs marknad med Elias och sedan fotboll med pappa och Malte. Våra gröna eleganter vann med 4-3. LOVELY!
Idag blir det först att jobba och sedan Rix Fm med lite blandat folk. Det kan nog bli kul. Någon ÖL ska väl kunna slinka ner!
Ha en bra dag.
Ciao/Seiborg
jsödra.gif (150×150)

Sommar + House = Mummmmaaa

Jaa sitter och lyssnar på lite house music och då får man minnen och suget efter sommar!
Tycker detta är en yperlig blandning, för antingen ska det vara soft musik som man verkligen mår bra av eller så ska det vara house music som man bara vill dansa och hoppas runt av och blir TOKIG av.
Satt och kollade/lyssnade på någon kroatisk kanal och då kommer det bar musik som man inte alltid hör på ztv/Mtv och det är ingenn kroat musik.. kända och allt men ett annat utbud.
Då kom denna som är 2 riktigt kända artister inom sitt och den ena är Nelly Furtado och den andra kanske inte ALLA men väldigt många vet vem det är tiesto som jag diggar fett, när man kollar på denna video så ser man hur kul en Dj har på sitt jobb och vilken kontroll över allt folk man har på golvet NICE!

Fick även reda på mitt schema inför sommaren och det se BRA ut vill jag säga :) 34 dagar att jobba och 4 helger och blir mer om jag vill och runt 30 000 kommer jag tjäna i sommar  och med skatt 21 000 :) så känns rätt bra.

Ha det gött och gå och lägg er så hörs vi !
/Elias Svensson




JAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Fick G på Matteprovet och är nu helt överlycklig. Fy fan vad  glad jag är.
Dagen idag har även varit briljant. Elias var sjuk även denna dag, han börjar bli en riktig jävla latmask. Men idag var han faktiskt sjuk vilket är lite mer acceptabelt.
Så nu ska jag fira med att inte göra ett skit under hela denna kvällen.
Ciao Seiborg


Lyckan är enorm nu när man snart är färdig med skiten.

ohh hoot daamn

Blir att vara hemma idag..  Halsen börjar krångla och förkyld.
Hoppas inte detta ska bli värre för då är helgen hotad och det skulle s-u-g-a rent ut sagt!
Men kände av lite igår kväll så halstabletter så bli att knarka det och äta massa frukt och dricka vatten som en j-u-d-e så att säga :)
Blir att plugga idag INGET jag gillar med betyget tror jag gillar det!: ) hehe
aja vi hörs sen
/7ka Elias Svensson


Hoppas ej det är därför ..  haha !:)


Rubrik:

Just nu en lugn kväll framför tv och data
Pallar inte göra så mycket, men äter frukt och grönsaker i stora lass! :)
Var nere på fruktbutiken jämte ica maxi idag och handlade hem lite goda saker, lite oljor och frukter och grönsaker som är fin kvalle på och då är det värt att betala lite extra.
Men Avocado och BANANAS som jag alltid äter sitter man nu och vräker i sig och måste säga att man må så mycket bättre med nyttigheter än annat skräp! jag är nog världens köttätare! äter mycket kött och ÄLSKAR kött men kan även vara gott att variera sig lite.
Tommie är även här och lyckosen är ledig imon! fast det är typ alla skolor.. men vi var lediga i måndags så jag ska faktist inte klaga :)
Imon blir det kök och vem vet hur det slutar?! Elias, Lukas och Daniel i SAMMA grupp hahah! det kommer bli bra mycket roligt! :D men om köket och alla fingrar är kvar efter vet man aldrig! ;)
Dags att lägga ner internet och göra något man gillar starkt! Njuta till musik! 
Och dagens grupp blir Keane Sjukt härlig grupp må jag med och säga och har hits som man aldrig riktigt tröttnar på. Nattens på er foookkeeeessss!
/Elias Svensson 

S
Sjukt underbart härlig låt eller vad? ((:

.

Fotboll nu på vallen.
J-Södra tar sig an Hammarby. Galen match och galen stämning.
Ha en bra kväll!
Ciao/Seiborg



Suget efter.. ?

Jaa haft en kanon dag idag!
Ledig som alla vet och spenderades på ganska rätt sätt vill jag nog säga :)
Åkte buss till gränna, stan, kompisar lunch på piren smultronstället! låter som en helt lyckad dag enligt mig iaf, och avslurningen på denna dagen kommer på bild sen.

Jag brukar aldrig vara mannen som planerar mina dagar och allt i förväg, brukar oftast ta dagen som den kommer och göra det jag känner för precis innan istället. Men nu har man 2 helger planerade och det känns rätt gott faktist och tror det kommer bli 2 nicenice helger! (:

Snart är det dags att sova eftersom man faktist har skola imon och har inte haft så mycket solka de senaste dagarna typ 3 dagar  på 3 veckor .. rätt gott vill jag säga och lite så som det borde vara!
Och fick precis ett riktigt sug för att lyssna på den av de bästa artisterna jag vet och  vars namn är Eminen så därför så kommer jag nog vara uppe och lyssnar lite på hans låtar och självfallet lägga upp en låt till detta inlägget så Nattsinattsi!
/Elias Sensson




Kvällens avslut är Musik, Coca-Cola, Chips & en bra bok i solen. Fint ska det va!

Sommarjobbet.

Som jag berättade igår så är sommarjobbet fixat och klart. Det blir till att jobba v. 24-26 vilket passar alldeles utmärkt. Idag ska jag, Elias och Daniel åka till Gyllene Uttern och skriva på papper. Det där lät jävligt bra, det lät vuxet. Fan va bra det lät. Aja i alla fall så ska vi senare utforska Grännas närområden. Det blir nog bra ska ni se.
NU pluggas det matte som jag gör i stort sätt hela min lediga tid.
G ska det va.
Ciao/Seiborg


GLÄDJE!

hahah fick precis reda på att jag har studiedag imon! :D
Tur att jag fick beskedet av Lukas annars hade jag nog varit i vid skolan kl8 .. men aa gött som fan! :D
Elias Svensson
 
hahah! Glad Elias !

Week(end)

Då var det söndag och inte långt kvar till skolan igen.. Mycket skit i skutet man måste plugga på som man kanske inte gjort pga att man varit lite lat på vissa lektioner.. Men som vanligt så löser sig allt! :)

Igår var det en go/seeg men ändå gooer kväll!
Var i stan med Tinn, Michel och Sara! :)
Och denna helgen var inget undantag! F-I-K-A jaa fika blev det´och det är riktigt ofta man ser Tedenby när man fikar, lite surt att han drar till NJD men bästa laget i NHL så jag tycker det är GOTT!
Senare så skulle vi till bussen och då gick vi förbi Centrum och då stod det någon som DJ och kom inte ihåg vem det va men kände igen honom så in i norden! och tänkte var han från när och fjärran? men inget namn kom upp och idag när jag kollade genom mina dagliga bloggar så hittade man han! Peter Siepen var det! fjolliga kläder så därför jag inte riktigt fattade. 

Nu sitter jag här och bara chillar medans det regnar (sommar) ute och rätt härligt faktist & Michel sitter och spelar fable som är ett av de bästa spel i världen så bara till att kolla och lyssna på musik ! :)

Men nu är det tillbaka till chilliiidilliiie så HaDetGott
/Elias Svensson




Mina damer och herrar: Peter Siepen!!!
Så såg han ut igår.. inte braaa enligt mig.

Lovely!

Så då är Sommarjobbet fixat och klart.
Efter mycket om och men så blir det till att jobba på gyllene uttern i sommar. (Ingen telefon försäljare här inte)
Och ett stort jävla tack till Jane som fixade allt.
Gracias Janne.
Drar även iväg och fikar med mor min och vännina till henne.
Ha en bra Söndag så hörs vi sen.
Ciao/Seiborg.

Gyllene Uttern!

Kollar på Champions leauge


Bayern München möter Inter i Madrid. Hejar inte på något av lagen. Dock är det sju helvetes bra fotboll.

SOL!

Sitter ute i solen och lyssnar på musik. Borde vara inne och plugga matte, men det går ju för fan inte nu. Aja musiken flödar och snart ska jag grilla. Låter som en bra eftermiddag.
CIAO/SEIBORG

TodayToday Lördag!

´Rätt så full dag idag!
Listan
-Stada
-Övningsköra
-Handla
-Laga 3 rätters
-Gäster kommer

Sen får vi se vad klockan blir! Eftersom jag redan lovat ut mig ikv så får jag hålla det och förhoppningsvis ska det finnas lite tid till det! :)

Men inte sitta här och slösa tid! Städa står först på listan så det är bara te att sätta igång!
Byyyye Bitcheeees! (:





/Elias Svensson


Shame on you!

Tja

Uppdateringen var urusel igår. Varför vet jag inte, hade nästan all tid i världen, även Elias hade de, men han bloggade ingenting ändå.
Natioella gick fint och nu är alla nationella prov över forever and ever.
Kvällen igår blev inte riktigt som man hade tänkt sig. För vissa personer beter sig som om de vore 5 och leker i sandlåda och alla får inte vara med. Så jag blev sur så jag och Henke drog på bio. Vi såg Fransk pornografisk film i 4 timmar vilket jag inte ångrar en sekund.
Näää, vi så Iron man 2. Har ej sett etta, men tycker att denna mestadels var riktigt bra och mycket underhållande, bra effekter, bra handling, bra skådespeleri och framför allt. Bra gjord.
Men SF för helvete, skaffa bättre ventilation i era salonger.

Nu blir det Matte B för hela slanten. Jag ska ha ett Jävla G. Bloggar lite senare.

Cioa/Seibiorg




Nationella!

Nationella prov muntliga i svenska idag.
Viktigt prov för mig som vill höja mig i betyget till VG.
Elias är mer den lata jävlen som kommer ligga hemma och plugga istället för att göra nationella. DUmt av honom, men hans val.
Annars så blir jag hämtad av Daniel om lite mer än en timme. Och efter skolan så blir det gymmet med honom. Kvällen är även den så stort som planerad. Blir väl till att dra till Hovslätt eller något liknande.
Simma lugnt.
Bild från London i höstas. Blir inspirerad av Elias nu när han har varit där.

Ciao/Seiborg

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Som jag berättade tidigare så ligger matten ganska pyrt till. Min dator har även under dagen gjort det samma.
Batteriet funkade inte, laddare funkade inte. Gick till IT- killarna på skolan och fick ett nytt batteri och en ny laddare, vilket känns sjukt skönt. För annars skulle jag inte kunna jobba färdigt med svenskan tills imorgon.
Som Elias sa innan så har Kjetil börjat att blogga igen. Vilket verkar glädja Elias. Själv så läser jag inte hans blogg, skummar den lite ibland.
Jag skulle vilja rekommendera 4 stycken andra manliga bloggare vilket läses dagligen.

http://www.whocaresitsonlyfashion.com/ är en blogg om två killar som spenderar tusentals kronor på kläder. Man får även en inblick i deras sexuella aktioner där de fotar deras älskarinnor!
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen Är nog den bloggen som bräcker det mesta. Alex Schulman är nybliven pappa och bloggar om sin vardag med sin dotter Charlie. Han skriver även otroligt bra artiklar och krönikor.
http://nojesguiden.se/blogs/calle-schulman Hans bror Calle Schulman kör på samma tema som sin bror, liten förändring är att han ej har barn, vilket görs försök på.
Calle&Alex är sjukt bra.
http://killarmedkoll.blogg.se/ En blogg om två studenter som pluggar den mesta tiden, men kör även på sjukt mycket kläder vilket uppskattas. Dock så uppdateras den inte så jätte ofta, vilket är tråkigt.
Ciao/Seiborg!

Livet är hårt!

Livet är hårt och fick 11 poäng när G var 13 på nationella i matte. FAN! Om jag skulle ha klarat detta så skulle det se annorlunda ut nu. Skulle ha lättare att få G. 3 prov ligger man efter plus att man fick IG på nationella.
MATTE B TA DIG I RÖVEN!

sikkkket klipp!



jahopp! då var det klippt och skuret! :D
Visst var nöjd med mitt hår innan kanske lite nöjdare än vad jga är just just nu.. he! Så växer det ju faktist ut igen. För "långt" hår var bara jobbit, så det är borta nu!
Döm själva! för nu är blont är borta! så funderar på att slinga till sommaren igen eller ska jag ha kvar min mörkblonda färg? Help!
/Elias Svensson



1.Nu

2.Precis innan blonda slingor

3.Vanliga mörkblonda




Hei drittunger, jeg er tilbake.

Först vill jag säga Kjetil är tillbaka! fett med härlig ska jag säga er! bloggarnas kung! :D
Iaf så är Elias tillbaka med från London, haft en riktig härlig vecka där borta! Nära att askan från Island gjorde så man inte kom iväg och när man skulle hem så var det sjukt nära att man fick stanna någon dag till, men härligt att vara i Sverige igen! som man säger "Borta bra, Hemma bäst"
Har gjort allt man kan tänka sig i London besökt allt som går att kolla på t.ex. London eye, tower bridge, London bridge, big ben, harrods, alla barer, åkt båt på thems, sett James Bond platsen (från film) harry potter vagnen där han åkte genom väggen, madame tussauds och dansat som en gay på Covent Garden! Det kommer en video och en förklaring! om varför!!  haha! men det blir i veckan och mycket annat!
Har varit en kanon stad! och fattar verkligen varför alla tjejer gillar det!.. shopping.
Men jag gillar det för att det är mycket att se och allt är på deras sätt men dock ett minus på allt stressigt folk och efterblivna som finns där! Men det hör ju till.
Kommer lite bilder och kommer några mer i senare för har inte de bästa bilderna än, bara de från syster kamera.




















Haha lama bilder men palla bry sig när man är på semester!;)
/Elias Svensson

Busschaufför - Lukas 0-1!

Har idag haft praktiskt prov i Servering,  vilket gick alldeles galet bra. Jag pumpade in ett MVG och det kände hur bra som helst. Jag är mer än nöjd och kommer att få det som slutbetyg, vilket blir mitt första MVG som betyg genom alla tider. Kanske även kommer att få det i Storkök och Restaurang.
En sak som stör mig så jävla mycket är en busschaufför som vissa gånger har kört buss linje nummer 121. Det börjar med att en man gå över vägen.
Busschauffören - Vilken jävla idiot. Kollar inte när bussen kommer eller inte, sånna borde skjutas.

Det dröjer och resan fortsätter.
En bil lägger sig jämsides med honom när han ska köra.
Samma sak igen - Vilket jävla pucko nästa gång gasar jag bara till så jag kvaddar hans bil.

Han kollar på mig.
Jag svarar - Är det verkligen så smart tycker du?

Han ska inte ligga där när jag blinkar ut ( Han muttrar)

Aja enligt min åsikt så tycker jag att om han redan ligger där när du börjar blinka ut så är det ditt fel.

Du vet inte mycket ska jag säga dig!

Jag vet mer än vad du tror!
Det dröjer och inget händer.
Sedan vid macken så är det en bil som hastigt svänger framför honom.
VILKEN JÄVLA IDIOT ALLTSÅ. SÅNNA BORDE INTE HA KÖRKORT.

Men nu hände det ju ingenting, så ingen skada skedd.

Tycker du att det verkligen var särskilt smart?

Ja eftersom han och ingen kom till skada så gör det väl inget.
Du vet inte mycket du (IGEN)

Tycker du verkligen det?

Nej! Jag var bara ironisk fattade du väl, du vet inte mycket du!

Jag är ju inte trögare än så att jag verkar förstå hur lågt IQ du har om du blir sur över små grejor!

................. HAN BLEV ÄGD.

Busschaufför - Lukas 0-1



Ciao/Seiborg

Vårnytt!

Kikade in på http://www.hm.com/se/.se och hittade lite schöna kläder nu inför sommaren. Ett par sandaler i läder som är väldigt behövligt. Och även två par shorts, vilket man behöver nytt av varje år.
Får se när detta inhandlas, kanske imorgon, vem vet!
Sverige leder med 5-0 i hockeyn. Kvarten mot dansk pölse.

Ciao/Seiborg¨

Sandalerna i läder. Galet snygga.
!
Snygga shorts, dock ska de vara gula.

Prickiga chinos shorts. Behövligt som fan!

Dagen i korthet!

Denna dagen har varit helt underbar. Jag vet inte varför den har varit det, men allting har helt enkelt bara gått hur bra som helst.
Vi började med nationella i matte i morse vilket gick galet bra och känner mig sjukt nöjd.
Senare så hade vi endast möte med vikarien angående Det muntliga i svenskan.
Sen drog jag hem och möttes av att de har börjat och måla vårat hus vilket är ett ganska stort projekt som kommer hålla på i några veckor, men hoppas det blir bra.
Sen Pyste jag ner till stan och fikade med Sara och Sarah, Henke kom även ner en liten stund.
Sen övningskörning en timme.

Nu sitter jag i fåtöljen och njuter av fotboll.
Ha en bra kväll små barn!
Ciao/Seiborg


Tycker förövrigt att min nya Djurgården tröja är riktigt jävla snygg och kommer användas flitigt i sommar.

17 Maj!

17 Maj!
Idag är det dagarnas dag, mycket bättre än den svenska dagen.
Som vi tidigare har berättat så älskar jag och Elias Norge, och idag är det 17 Maj vilket är helt great.
Så idag blir det till att fira det hela med att Ha Badmintonavslutning vilket kommer bli tråkigt. Aja det är väl bara att åka dit och göra det bästa av situationen.
Skolan i korthet!

Idrott - Cykling
Engelska - CHILL.
Mat - Majoren.

Badminton!

Mötte tidigare idag Malte idag i en Badmintonmatch. Det känndes sjukt bra innan och var grymt peppad. Men det sket sig igen och Malte gick som segrare ur denna striden denna gången också. Så han är väl den bättre av oss båda.
Dagen i övrigt har varit lugn. Har spelat badminton som sagt, pluggat lite, och nu ligger jag ock kollar på Sandhamn.
Eftersom jag förlorade så ska Malte få sitt pris, någonting för hal 15 riksdaler.
Ha en bra dag/kväll och simma lugnt.
Ciao/Seiborg

God Natt!

God Natt alla och sov gott. Uppdateringen har varit urusel de senaste dagarna. Sorry! Ska bättra mig. Men sov gott så hörs vi Imorgon ( IDAG ) create avatar
En ny rolig grej som jag hittade idag.


Tävling!

http://www.whocaresitsonlyfashion.com/2010/05/tavling-vinn-en-iphone-3g-s-16-g.html
Detta är galet bra faktiskt om jag ska vara helt ärlig...

Tävling!

En av de bloggar som jag läser har just nu en tävling.
Man kan vinna en Splitter ny Iphone 3Gs som inte är låst till någon operatör.
Jag ska vara med i alla fall, ska du?
Länk till killarnas blogg.
http://www.whocaresitsonlyfashion.com/

TorsdagenDenTrettondeMajTjugoHundraTio!

Som ni alla vet så är vi ju lediga dessa två dagar som är nu. Är det inte alldeles förträffligt. Själv så tycker jag att det är underbart och bara gå hemma och gotta sig åt Xbox, dator och TV. Vad ska ni alla göra under dessa dagar?
Ikväll ska jag och Sarah hem till Henke för en kväll där, dock inte bestämt vad vi ska göra, men det märker vi.
Tidigare idag så mötte jag lillebror i en badminton match. Vi spelar en gång varje år mot varandra, jag var regerade mästare, men så är inte fallet längre. Det var en jämn och hård match, men pojken Malte segrade vilket resulterade i en sönder sparkad vattenflaska och ett antal fula ord.
Detta var min dag och den blir nog inte mer spännande än så här.
Ha en trevlig kväll nu alla.

Ciao/ Seiborg


Tycker denna bilden säger allt. En skadad Henke och en glad Malte. Två gossar som duger till det mesta!

Regnet det bara öser ner!

Har inte min dator idag så orkar inte blogga.

Regnet det öser ner mer än mjället från ett barns hår.

Ciao/Seiborg

Angående min syn på kvinnor!

Som ni vet så har jag lite speciella åsikter och kvinnor, damer, flickor, jäntor, kärringar, you name it!
Igår så pratade min mentor med min angående detta och många lärare hade synpunkter på hur jag yttrade mig om er ( Damerna)
Det hela är på skoj vilket lärarna inte verkade ha fattat.
Så jag vill bara meddela alla er djur ( Kvinnor) där ute att det hela är på skoj och allt jag säger om er menar jag icke. Så som att jag tycker att kvinnorna ska städa, diska, tvätta och laga mat. Visst lite så tycker jag väl allt. Men ytterst lite.
Här kommer lite passande bilder som jag tycker är ytterst roliga.











Bloggen BRB!

Jag kommer vara borta från bloggen ett litet tag bara en vecka eller så.. men min kära kompanjon Lukas är ju här och bloggar med mig igen så kommer nog finnas lite att läsa om endå :)
För det är inte så många mer än de från klassen som vet att jag drar, men det är bara för jag inte pallar dra runt det till varje liten dam och herre! Men London blir det och det blir det tills tisdag! :) så kanske drar in något inlägg i helgen då jag sover hos min syster som vi åker dit för att hälsa på, och det kommer bli SJUKLIGT ROLIGT att träffa kära syster igen! :D som ni har läst innan så är hon au pair i London så kommer att få leva med hennes familj i 2 dagar och resten på hotell.
Men ha det så gott och gör inget som Elias inte skulle göra! ;) så löser det mesta sig nog!  (:
/Elias Sven Svensson!






--> Elins blogg om ni vill veta mer om henne.


Lukas är lycklig, men Elias är ta mig fan inte långt bakom! :)

hahah ligger ihop packad i min säng och garvar som ett litet barn åt Roast på berns FY SATAN VAD ROLIGT det är!! Det är nog min sorts humor "kränkningsglädje" hahah använder det varje dag i mitt vardagliga liv.
Och när jag ligger och tittar på detta så är det ju Claes Malmberg som blir roastad och när man tänker efter så är han sjukt lik fader min i ansiktet konstigt nog.
Annars har Elias haft en bra dag! kände redan när jag läste metro i morse, och skolan var chill och vädret på TOPP!
Åkte senare ner och fikare med Sara & Sarah och det var mycket trevligt! :)
Det var nog den billigaste fikan jag någonsin betalat för! Kostade 44kr för en chokladboll och en coca-cola så gav fram 1 femtiolapp och 4kr och gick tillbaka 2 tjugolappar?! haha! så fika för 10kr är sjukt värt! och ville säga något för tjejen i kassan var snäll! men hade en så bra dag så lät det bara rulla sin väg!(:
Nu blir det att kolla på det sista av Roast på berns och garva lite till innan jag ska sova.
Natti!
/Elias Svensson

Här har vi killen som äger programmet och tack Henrik! det är ett av de bästa programmen!

Jag är lycklig, jag är lycklig!

Nu kommer det lite mer hockey snack från min sida, vilket behövs en dag som denna.

Som det har snackats under de senaste veckorna att Djurgårdens båda målvakter skulle lämna eller inte!

Det blev ju klart förra veckan att Gustav Wesslau, succe målvakten lämnar Djurgården för spel i NHL. Och det har även varit tall på om Stefan Ridderwall skulle stanna eller inte. Idag kom beskedet. Han stannar i minst en säsong till och det känns helt jävla underbart. Denna känslan är enorm och obeskrivlig.

Så jag får tacka och buga för Stefan, och önska ett stort lycka till, till Wesslau!


Lycka till Gustav!


Stefan jävla Ridderwall. !

Godnatt!

Jaa, då var det dags att sova.
Hatade alltid denna tiden när man var några år mindre iaf, för man kunde aldrig sova och man vaknade och aa man kollade tv hela natten ist sen fick man sömntabletter av docktorn men när  man tog 1 så sov man hela natten sen vaknade gick till "plugget" sen kom hem sov, vaknade sen sov man efter sen upp borsta tänder fixa sig inför natten sen sova sen upp te skolan! haha de värkade lite för mycket på mig he he! (:
Men nu för tiden så kan mna sova på dagar och nätter alltså lite när man känner för det.
Och älskar verkligen att sova. Då mår Elias bra! (:
Så säger godnatt och sov så gott alla!
Här kommer en låt som är värd att varva ner med innan man går och lägger sig.
/Elias Svensson

Dagarna kommer och dagarna går!

Som rubriken lyder så går tiden alldeles för fort enligt mig själv, Kommer ju knappt ihåg vad jag gjorde igår. Tycker att detta är hur tråkigt som helst. Ett tydligt tecken är ju att det endast är en månad kvar tills vi har sommarlov. Det känns helt sjukt. Snart kanske det är dags att börja tänka på pensionen. Det är illa.
Som min lärare Daniel sa, efter trettio så går det i en rasande fart. Det känns också sjukt.
Nä nu ska jag sova och avsluta denna sjukt snabba veckan med lite Svensson Svensson. Är helt kär i det. Räknade ut att jag har kollat 15 timmar på det den senaste veckan. Det är hur härligt som helst.
Sleep Tight And Sweet Dreams





Alectas pensions reklamer är underbara likaså Svensson Svensson. Känner igen mig själv i Gustav så sjukt jävla mycket!

Inatt inatt är det du eller jag? ;)

Haha sitter och lyssnar på alla låtar jag har på datan, och kom precis fram till "Blckjack-inatt inatt" haha ända dansbands låten på datan! och det var en STOOOR favorit när man gick på dagis! så vi detta inlägg får fan heta som det gör! 

Men nu börjar vi från ruta 1!
Hej alla! :)
haft en helt OK söndag faktist, de brukar vara seega och tråkiga men det var ett tag sen det var det faktist.
Idag så träffade jag min morfar för första gången i hela mitt liv! och visst ligger  en lång historia bakom det! men det pallar jag inte skriva om nu och här.
Men han var super cool! sådan morfar som man faktist tänkte sig och lite bättre! :)
Sen drog jag ner till stan och klippte mig.. nooot! var ju inte öppet när jag kom fram. .
Så pappa hämtade mig och så övningsköre jag i någon timme och det gick bra! Das Auto!
Sen har jag käkat och dragit i mig några bananer som vanligt.. äter hur många som helst nu för tiden! fint äre! :)
Men aaa Söndag är ändå Söndag! så nu blir det chill hela jäklar kvällen med lite läsk till! för att fira den nya veckan.
HAREGOTTALLA!
/Elias Svensson



Hoppas ni från gränna och bonnnnarlandet blir glada nuuu! ni kan köra i era volvo 740 och dunka dansband! :D

Frukost!

Är inte frukost allt för härligt ibland?
Avskyr denna vedervärdiga måltid på vardagarna, men på helgen då äter jag det mer än gärna.
Mor min står som den kvinna hon är i köket och fixar den åt mig. Det är så det ska vara. Jag blir glad av detta.
Hoppas nu att det blir något i denna stilen!

Comeback!

Honey, I´m home! Likt Backstreet Boys, Rambo och Klamydia gör jag (Lukas) en comeback. Som många av er vet vid det här laget så tog jag en välbehövlig paus från bloggen på obestämd tid. En paus som slutligen fick ett gott slut och förhoppningsvis en stark och originell comeback.
Skämt å sido så ska jag börja att skriva igen. Nu när skolarbetet börjar lätta lite och jag börjar få tillbaka lusten att skriva igen.
Så nu blir det dubbelt så många inlägg, och dubbelt så mycket skratt. SÅ NU JÄVLAR KÖR VI!!

Back to normal

Tykcer det är så jäklar gött att ha fått tillbaka sin klocka!
Tog med mig klockan överallt vart jag än jag gick så var klockan med!
För 2 månader sen så släppte sekundvisaren och var tvungen att lämna in den, sen skulle man vänta en månad och det gick en månad det gick två månader så man ringde ner och då visade sig att den var kvar i Schweiz för Islands askan gjorde så att den inte kunde flyga tillbaka efter lagning.. Men nu är den tillbaka igen iaf! och är glad igen.
Imon blir det nog att raka av håret! eller klippa iaf.. ;)  så gött att känna sig normal och hel igen!
/Svensson


Jan Guillou

*VARNING! Följande text kan innehålla GEEK OF THE WEEK vibbar!*


Vaknade som vilken lördag som helst och och zappade runt som vilken svensson som helst.
Vaknar ofta vid åtta stuket på morgonen och då finns det inte så mycket intressant på tv.. Men! Som alla vet så kan jag vara den mest oseriösa person  som ni någonsin träffat, Så detta inlägget kommer därför handla om Jan Guillou!
haah passande! Nej men som sag zappade runt och slutade som de 3 senaste lördagar på TV4 Fakta och där "Häxornas Tid" fanns på tv-rutan och visst det låter ju riktigt tråkigt... Fast stora Elias gillar det faktist!
Vet inte om det är Jan Guillou eller om historia är lite intressant? tror faktist det är en kombination!
Att häxerier har hänt och anklagelser om det är sjuuukt!! Men händer även i dagens samhälle! det är ju ännu mer sjuuukkaare! När man tänker efter så är det inte så sjukt.. för  vi lever ju trots allt på planeten jorden.
Men idag var sista avsnittet ett faktum och slutorden var rätt maffiga om man kollar på det, men i era öron så låter det som nojja.. men det var något i denna stilen "Vi gör repotage om dessa galenskaper och tycker det är sinnes men om några 100år så kan våra förfädrar står med samma beundran och tänker våra sinnes samhälle"
(lät 100000 gånger bättre när man säger det rätt och hans röst/blick)
Diggar denna Jan Guillou starkt! Sen har han även gjort den tunga filmen ARN som är mycket värd att se.

/Elias Svensson


Hey soul sister!

Är det inte gott att bara dra sig i sängen med musik och bara ta det 100% lugnt? Det är riktigt gott enligt mig iaf! (:

Train - Hey, soul sister

Älskar dessa dagar!

Idag har det varit en sådan dag som allt stämmer på och man är värd det eftersom man sliter för att få dagar som denna!

Hade praktiskt prov i Restaurangen idag, Och min meny var
Förrätt: Rödbetscarpaccio
Varmrätt: Lammrack med friterad klyftpotatis & Rosmarinsky med Tzatsiki
Efterrätt: Chokladmousse
Med Lukas vid min sida så fick jag MVG+ och är så grymt nöjd! Gästerna tyckte lammet var helt perfekt och jag tyckte det var riktigt gott! så fick verkligen till det bättre än förväntningar!
Fick höra fina lovord om framtiden och lite saker som hjälper och är nyttigt för mig av läraren efter.

När man tog av sig kockkläderna så insåg man viket underbart väder det var! så man ringde Lukas och fråga om det blev fika i stan? och självklart så var han med på det och tog även med oss Tommie & Henrik och hade riktigt fijnt med den denna dag med. Ficka på wayne's i solen  sen drog vi till Mc och träffade på Linn och Anna som tog sin eftermiddags blaskiga kaffe, och vi köpte lite burgare och tog med oss till Piren eller vid några stenar efter båtarna? aa något sådant sen gick vi en runda och sen var det bara jag & Tommie kvar som väntade på bussen.
Bästa var nog Henriks fula mc-Kasse! hahah! Riktigt ful och gay var den! haha!

Men nu så tog matchen mellan Sverige - Danmark slut 10-3...  så säger inget och avslutar så! :)

HA DET!
/EliasSvensson


Här har vi killen som var min högra hand på provet idag och gjorde det bra!:) Tack Lukas! :)


Håååveee låten!

hahah hörde denna fösta gången idag! :) eller hörde den live i onsdags förra veckan men uppfattade inte att det var denna.
Så ta en lyssnarstund och gör någon glad. För man behöver inte vara hv71 fans för att gilla denna för den är klockren och rolig! :D och fin jönköpings dialekt! ;)




Nu ska jag berätta om mitt favvohockeylag
Dessa har jag älskat sen min allra första dag.
Färgerna är gul och blå och klassen är elit.
När vi spelar bortamatch, då är dressen vit.

Jag går ner för östra storgatan, passerar hoppets torg
Om jag går i denna riktning kommer jag till våran borg.
Borta där vid rosenlund så står hon stolt och grann.
Där spela vi för guld igen och guld blev det minsann!

Beech och liket, ledda, snöret, pinnen, pelle g
Melle, teden, ulla, pasi, jukka och andré

Smguld, osch devon tjabon
mästarna ingen kan slå
överstyvt överstyvt
Håve, håveblå

Våran klubb bildades 71
Då trodde man inte att det skulle bli lätt
Men nu så har vi fyra guld och fler ska de ju bli
Guldet är i jönköping och där ska det förbli

Jag minns det första guldet som om det var igår.
Truppen var ju fin men den blir bättre år för år.
Vissa är rutinerade, andra ser och lär
När vi vinner smguld då sjunger vi såhär.

Falken, adam, thörna, pettan, janne, örnerud.
Torpen, grillen, sunden, lance och laine med sin brud


Smguld, osch devon tjabon
mästarna ingen kan slå
överstyvt överstyvt
Håve, håveblå

Receptet på ett smguld är "skjut pucken i mål"
Och spelare från bygden bara för att man är snål.
Ett slutspelsskägg som växer det har hela våran trupp.
Nu spelar vi för guld igen och tempot måste upp.

Alla som inte klappar är djurgårdsfans
Alla som inte hoppar är clubenfans
Alla som inte dansar är modofans
Alla som inte strippar är färjestadfans
Alla som inte sjunger är timråfans
Alla som inte snusar är frölundafans
Alla som inte visslar är brynäsfans
Alla som inte älskar är gnagetfans

Johan Björk och andersson och fredrik stillman
Janne K, Thomas L och fredrik o dom kan!

Smguld, osch devon tjabon
mästarna ingen kan slå
överstyvt överstyvt
Håve, håveblå

/Elias Svensson

Ha det äran!

Grattiiis Daniel Wigg! inte bara 18 år idag utan till körkortet!! 
Hoppas du har haft en kanon dag!


Grattis wiggen!
/Elias Svensson

It's The Feeling!

Riktgit HÄRLIG dag! SOL SOL SOL! och humöret på topp!
Tycker verkligen vädret ska hålla i sig! men nejnej.. försvinner ju tills imon -.-
men man ska inte klaga! kunde varit värre.

Iaf så har jag sooolat i detta väder idag, och det tog fan mer än vad jag trodde!! så jag tackar och tar emot.
Lägtar verkligen tills vattnet vädret och allt det kommer bli fint o varmt så man kan ta sig ett plurr och steka lite på stranden. Men känns som om man behöver trimmas lite innan! går ju upp i kg av all jäklar mat man lagar i skolan och på tal om all fika och äta ute varje måndag! har inte sin fina mage kvar efter det.. :( men men.. man ska vara stolt över sin kropp vilket skick det än är i ! :).

Sen har jag även varit i Nässjö typ hela dagen med! Emelie fyllde år i tisdags men har inte haft så mycket tid så blev idag istället :) så säger Grattis i efterskott syster!<3
Och träffade även min systerdotter Wildah med! alltid ett nöje och ett smile på läpparna! och alltid hör man  LIIIAAS!  hahah ! :)

Men nu är det dags att dra i sig lite bananer och lyssna på brabra musik!
Hadetsåbrasålänge!
/Elias Svensson




Billy talent!

Tjepp! lördag idag då! och dagen bara flyter på! Känner mig fett jäklar sliten.. gjorde det igår med och är seeg och trött i hela kroppen. Så det blir nog något lugnt ikv. Dagarna blir inte riktigt som planerat med det är så livet är, lite sii och lite såå men det är bara till att göra det bästa av saken.

Måste bara rekommendera en film som jag har ett konstigt "sak" med. För varje gång jag tänker på denna filmen så kommer den alltid på tv samma dag, riktigt mysko faktst! och nu menar jag inte att jag tänker på titlen "grind" utan att jag vill se filmen och den är så sjukt bra och man piggas bara upp av den o blir glad! :)
Kollade på en annan film och då var en av skådesplearna med i den som även är med i Grind som filmen heter. Somnade senare och vaknade vid 03.00 tiden med tv:n på, var ganska pigg så kollade om det fanns något innan jag stängde av och där var den Grind! hade missat 20 min och en av de bästa secenerna men vem bryr sig! så kollade på den till kl 05.30 i morse sen var det bara till att somna om igen.
Filmen handlar om 4 killar som åker runt på "skate demo" för att de vill bli sedda och så de kan bli sponsrade så ganska många kända ansikten som Bam exempelvis. Man behöver verkligen INTE! vara intresserad av skateboard. så kolla på Trailern nedanför, och om ni inte skrattar eller iaf börjar att lee så kan jag nästan satsa att jag lägger ner bloggen! så säker är jag ;)
Betyger är  4 av 5 toasters som benjamin säger!

Nu blir det till att göra lite foood fixa sen dra ner till stan o träffa lite kompisar o bara ta det lugnt.
Ha det gött och en trevlig lördag på er!
/Elias Svensson


RSS 2.0