Ni får leva med detta helt enkelt.

Jobb, sol trevliga kvällar och landställe. Så har mina senaste dagar och de närmsta dagar se ut. Puss.
Mer update på Söndag.
Ciao/Seiborg

Då var det klar och fixat! Björn Ranelid och jag hand i hand.

Jag fick jobbet som jag nämnde igår, det känns fint faktiskt. Det innebär att jag ska göra mackor, servera dryck och plocka tallrikar på teatern i höst under deras föreställningar. Så nu har jag tre stycken olika jobb. Lindgården, Gyllene Uttern och nu teatern. Känns ganska bra att vara 17 år och redan har tre olika jobb. Fy fan vad jag är bäst alltså. Och det mest positiva med det hela är att Björn Ranelid ska ha en föreställning och under den föreställningen så ska jag jobba. Det är ju hur sjukt som helst. Björn Fucking Ranelid.
Ciao/Seiborg



Vilken stilig och bedårande man han är denna Björn.

Och då var det dags igen sa kärringen och stack ännu en gång!

Såååååååååå då är det dags för ännu en arbetsintervju, jag kommer att få jobbet det är jag säker på. Det gäller ett jobb lite under hösten, under alla de olika föreställningarna som ska vara på teatern i höst behöver de folk som serverar mat och dryck till gästerna. Så dit ska jag idag och träffa hon som håller i det hela. Kul. Riktigt kul. Underbart. 3 stycken jobb har man nu då. Ta er i röven era banan skalare.

Fenomenet " Fika"

SItter  här och tänker lite på lite olika  grejor och kom och tänka på detta.
Nu när sommaren är här och det eviga tjatandet om att träffas över en "fika". Varför man inte träffas över en middag eller ett glas istället för en fika är fortfarande ett olöst mysterium. Lägg även märke till hur folk nästan kollar snett på en om man väljer något som faktiskt mättar en, utan du ska bara ta något litet som du äter/sippar på i två timmar i takt med att du glor på förbi passerande i dina stora solglasögon som kan få ett trågvrak att se anständig ut. Det går knappast att förneka att "fika" är ett svenskt fenomen.
Och som det var skrivet och sagt så stämmer ju detta otroligt mycket. Vi svenskar fikar så otroligt jävla mycket. Fransmännen och italienarna de drar inte en fika det tar ett glas eller går och tar en middag. Men vi ska ha en FIKA.

En dubbel espresso eller en Cappucino tar de. Vi ska ha en blåbärsmuffins och en cola. Skumt fenomen det där med fika.
Ciao/Seiborg



 




Grattis min lilla son.

Idag fyller den lilla hingsten. Kollegan. Och min goda vän Elias Sven Svensson.

 

 

Han fyller 18 år Inte 16 inte 19 inte 19 utan 18, 18 år.

 

 


Rörande alltså!

Jag brukar nästan aldrig bli rörd eller bry mig om kändisar och andra kungligheter och liknande. Jag sitter och kollar på bröllopet och middagen är i full gång. Jag är som sagt för kungahuset och tycker att republikanerna har helt fel tänkande. Men nu ska vi inte gå in på det mer.
Daniels far Olle Westling höll nyss ett tal som var riktigt riktigt bra och intressant. Han pratade om allting från Ockelbo till hans njurtransplantation som gjordes förra året.
Så Olle Westling. VILKET JÄVLA TAL ALLTSÅ!



Och då har även jag kunna ro det hela i hamn.

Elias berättade lite om att han hade fått sina betyg igår, och till min stora förvåning så hade inte jag fått det. Jag blev riktigt sur och arg. Men sen i eftermiddags så visar mamma upp ett brev som hade kommit igår, och jag blev så arg på henne att hon hade tagit in posten igår och inte sagt något till mig.
Men i alla fall så är jag mer än nöjd och det borde jag vara.
Fick
2 MVG i Storkök och i Servering B
5 VG i Restaurang, arbetsmiljö och säkerhet, ansvarsfull alkoholhantering, Svenska B och Idrott B.
5 G i Livsmedelskunskap B, Ergonomi, Naturkunskap A, Engelska B, Matematik B.
Så nästa år ska jag har minst 5 VG, minst 5 MVG och inga G, beroende på hur många ämnen jag läser nästa år.
Så har inget mer att tilläga, kollar på Bröllopet och VM. Royalist JA VISST!
Ciao/Seiborg.

 


Icke fredag idag!

Tjablogan på er!
Haft lite uppdateringar att dra upp!:)
Jobbet går på för fullt och väntar fortfarande på min första lediga dag! Igår så jobbade jag för pappa och tjänade 650kr på att nästan ha skoj i 6 timmar! Total värt det!
Och idag ar det "back to theee old days" för var på dagis idag, men i deras kök och det är riktigt härligt, inte lika mcket och göra som i andra köket men tillräckligt för att må bra och ha en del att göra.
Jobbar hela helgen + på måndag! Sen Ledig tisdag, Men bästa av allt är att jag är ledig midsommarafton!!! GOOTT SOM SATAN! hehe.
Känns för övrigt inte som det är fredag! det suger lite.. för vill verkligen göra något i helgen!! Men har sovmorgon imon till 08.00!! sikken lyx! en hel timma! :D
Fick även mina betyg idag! Wooohoooow! blev positivt överraskad faktist! Visst inga betyg att skryta med eller så men sjukt bra för att vara Elias! Märks en hel del att jag är praktiskt lagd! MVG i storkök, restaurang och idrott.
Fyller för övrigt 18 på söndag! sjukt härligt! Men jag var med peppad för att fylla 18 för 1 år sen! Idag så känns det som man är 18 och då är det inte same shit! men aa ska bli skoj iaf.
Så känns som om livet är på gång upp! :) Men fattas fortfarande en sak i livet! Men inga föroppningar! För suger när förhoppnigarna blir besvilekse.
Tack för mig & HaDetGott!
/Elias Svensson





Visst att jag är 18 på söndag men kommer fortfarande ha barnet kvar inom mig!

Wonderbaro!

Dagen kan bara summeras Underbar. Vaknade runt 9 tiden i morse och kollade lite på tv och sedan lockade solen ute. Sedan drog jag till a6 och hämtade min älskade mobil. Eller älskade vet jag inte, men nu är det bara 3,5 månader kvar. Sedan är Iphone 4 min.  Vi drog i alla fall till stranden och solade och bara hade det trevligt. Sedan drog vi och handlade lite och drog hem och grillade. Dock så fanns det ingen kol hemma så vi fick grilla de på grillpannan. Sedan spelades det fotboll, hoppades studsmatta och avslutades med att kolla på lite VM.
Nu är det VM-magasinet. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott små barn.
Ciao/Seiborg




Robyn

Sjukt härlig låt! Glömde nämna att denna kvinnas album kommer ut med! Eller aa.. den kom percis ut! :)
Så sjukt bra musik och just nu är denna Sjuuukligt bra! :)
/Svensson.


Ett stort plus så här på kvällsgryningen!

Fick en sådan jävla känsla innan för att lyssna på Vm låten. Den är helt jävla underbar faktiskt. Man blir glad lycklig. Riktigt go African djungel style typ. Sjukhelvete vad bra den är.
Här har ni den i alla fall. Gilla eller dö!
Give me reason give me fire!

3 Album, 3 Ord! Damn So Good!

Fan villken sommar med all denna musik som kommer ut!
Läste JP idag och stod att Oskar Linnros skulle släppa soloalbum! Ni vet han från Snook.
Sen kollade man även till vänster där Kent var! De släpper nytt album om exakt 15 dagar! och det hade jag inte en aning om! Men sjukt nice måste jag säga!
Sen även som ni märkt Eminem! King Of The Kings just nu. Så det som säger att den inte har någon bra musik i sommar ljuger så hårt! eller så har den ingen musiksmak! ;)
Ha det gott
/Elias Svensson







3 album, 3 ord! Damn so good!

Wunderbaooort!

Jobbet har ju börjat och det är helt okej faktist, kommer nog bli lite roligare sen när enpraktikant kommer i 4 veckor! För då har man någon i sin ålder att snacka med iaf (:
Trodde jag skulle vara helt slut på dagarna och sova när jag kommer hem, men verkligen inte! Pigg och glad, fast kanske kommer när man kört i någon vecka och det börjar ta på krafterna men det hoppas vi inte.
hade övrigt en bra dag igår! eller bra och bra.. wunderbaor dag! :) När jag kom hem från jobbet så kände jag för att slappa lite hemma i det trista vädret! Men det varade inte så långvarigt! Blev att ta en sjukt härlig promenad med Annie från ekhagen runt rocksjön och tillbaka till ekhagen.. DUKTIGA tycker jag verkligen att vi var! Riktigt soft att bara gå runt och snacka och få frisk luft, så aaa brabra!

Idag har man klippt gräset och fixat lite, känner mig nöjd efter det! Men gottgott i detta väder, så fick även sol och lite mer färg på mig.
Lukas säger att vi uppdaterar dåligt? han borde snacka om sig själv.. Jag kör ett inägg om dagen iaf ! (: och det är OK nu när det är sommar och när man jobbar.
Ha det gott!
/Elias Svensson




Lite äldre bild men galen är den.

Uppdateringen blir sämre nu, men vem fan bryr sig?

Uppdateringen är skit men vem fan bryr sig. Okej kanske lite egoistiskt men både jag och Elias jobbar. Jobbet är kul till och från, har jobbat sammanlagt över 30 timmar hittills så det funkar väl. En otroligt glädjande nyhet är att min plånbok har kommit tillbaka igen. Jag tappade ju den när jag var på a6 med Henke förra veckan så idag får han följa med och hämta den hos polisen. Så vi får se om jag kan försöka att inte tappa den idag!
Efter tio med Malou von sivers tittas det på just nu. Hon är tråkig och arrogant, men det ska nog funka.
Ciao/Seiborg





Guess who's back ? Eminem! <3

Lyssnar sönder mig på världens bästa artist! Seriöst, han skapar kanon låt efter kanon låt! Och man slutar aldrig att tröttna på han.
Hans nya album relapse innehåller äckligt bra låtar som "Cold wind blows & 25 to life" Det som gör detta album så speciellt mot hans tidigare är att han gör låtar med sådana som Rihanna & P!nk och det är sjukt bra att han inte hela tiden bara gör låtar med t.ex. D12 & 50 cent! Så rekommenderar er STARKT! att lyssna på det nya albumet och njuta till världens bästa rappare!
Peace out!
/Elias Svensson
 
Eminem-Cold Wind Blows



Eminem-Going Through Changes


Eminem ft. Rihanna-Love The Way You Lie



Fy satan vad bra du är!!


Do not like!

Idag är det då  söndag och har bara varit hemma och kollat på fotboll.. Gillar verkligen inte fotboll men det är inte så illa när man väl kollar. Har typ även sovit bort halva dagen eftersom jag inte är 100% kry.. Men mår bättre nu och ska nog vara tillräckligt frisk för jobbet imon! På tal om jobbet så har jag inte så mycket glädje av att gå dit imon! Känner verkligen inte för att jobba ett skvatt! Men Cashen blir fina och kommer säkerligen inte ångra mig efter sommaren! :)
Jobbar typ resten av juni nu, förutom midsommarafton och 2 dagar efter det, och det är jag SJUKLIGT glad över!

Och som Lukas sa innan så var det en bitter kväll igår, men det går ju inte leva i toppen all the time! Men åkte senare till ekhagen och kollade film med Annie och Sofia och det var exakt vad jag behövde för att ta kvällen från botten till toppen!

Och det får avsluta detta inlägget! För nu är det dags att äta lite och aa kanske lite teori till körkortet som jag äntligen kommit igång med, och vill ha lite gjort innan Tommie kommer.
HejSvejs
/Elias Svensson

billy talent - the ex



Har tappat båda mina underbara glasögon sen London och det känns rätt onödigt. Heheh


Alla kan inte alltid vara på topp sa kärringen och stack!!!

Jobbade som sagt igår det var riktigt segt faktiskt det enda som var possitivt var att vi fick stänga en timme tidigare. Stack sen ner till stan där vi fikade. Alla var riktigt sura och framförallt trötta. Speciellt Elias som inte var sig själv så nu sa han att han ska vara sur i 18års tid. Så umgås inte med honom mer. Skämt å sido så var det en dålig kväll men med vissa inslag av godhet. Idag är jag ledig och sitter i soffan och kollar på tv4s brölloppstudio. Det har nu hållt på i överdriet lång tid och visa Tilde istället där vi har lite att kolla på i alla fall.

Så nu blir det att återgå till TVn. Ha en fin dag och simma lugnt.

Ciao Seiborg



Jäv*ar HUVUDVÄÄÄRK!

Sitter här och väntar på den sjukt dåliga bussen som har sjukt  dåliga tider!
Ska ner till stan och träffa Michel sista gången innan han åker till Libanon! Det suger ganska hårt att han drar faktist! :(
Men önskar honom den bästa tiden, så ses vi när man är tillbaka! :)

Har varit i nässjö idag för att hjäla syster att frakta dit hennes saker som hon köpre på sitt IKEA idag.
Hade en bra dag med släkt igår! Var där hela dagen och trodde det skulle vara mindre roligt! Men helt OK faktist.
Men dags att dra! har sjukt ont i huvudet och är sjukt trött! Så saker tar lite längre tid att genomföra då.. Så lika bra att var ute i god tid (:
/Elias Svensson

Ha det gott broooor så hörs vi!

Peace out!

Lite överseende får ni faktiskt ha.

Jag tänker inte hålla någon längre predikan om de senaste dagarna.
Jag har det bra i alla fall och har nu sommarlov vilken känns härligt.
Elias har nog nämnt allting som man behöver veta.
Igår så började jag på mitt nya jobb på Gyllene Uttern, det var riktigt kul faktiskt trots att det var jobb från klockan 8.00 - 18.30 så funkade det i alla fall och det var riktigt roligt. Idag blir det jobb också från klockan 9.00 - 20.00 långa pass blir det och skulle egentligen jobba imorgon och på Måndag men Söndagen får jag ledigt vilket kommer behövas.
Jag har inte direkt något mer och säga om mitt liv eller så, bara att jag längtar till klockan 20.00 idag när jag ska stänga hela kaffestugan själv vilket känns lite konstigt, men det funkar nog.
Ha en fin och regnig dag.
Ciao/Seiborg




Fy för lånemobil

Har kollat runt lite på mobiler i veckan, och eftersom min förra mobil fuckade upp totalt! Så får jag 2000kr för den och sedan ska jag lägga till lite för att köpa en riktigt bra och fin telefon som jag verkligen vill ha och gillar!
Men just nu har jag hittat 2 mobiler som jag funderar på. Jag är ute efter kamera och musik! Så det finns inte jätte många med båda kombinationerna! Och eftersom jag inte gillar touch så blir det ingen iphone..
Men ska kolla vidare lite till och se vad som finns.
ByyeeE!
/Elias Svensson


Finns både i svart och vitt, lite speciell mobil men i like it!





Denna har jag gillat sen den kom ut för ett tag sen! isf blir det nog den svarta, och den har walkman som jag helst vill ha

Lillfot på tv3!

Kollade på kniven mot strupen igår!
Och då var det avsnittet som vi såg inspelas när vi var på fiskemarknaden i göteborg!
Tyckte det var skit skoj att se han i verkligheten men aa han spela över lite.. Men vad skulle tv vara utan överspelning? ett tråkigt program skulle detta vara då iaf!  
Fick med Fille, Lena, madde och richard eller hur han nu stavas (:
/Elias Svensson

Två i ett & upp och ner!

Tjabba tjenixen alla!
Har haft så mycket att göra och knappt varit hemma de sesnaste dagarna.
Dålig uppdatering! Men det händer och tänker inte förlåta mig för det! För bloggen är inte mitt liv och sätter inte en första preoritering för den helller! Men försöker ändå uppdatera så ofta jag har tid. Därför mina inlägg kan bli rätt lång ibland och tror nog inte detta är ett undantag.
Om man ska dra lite uppdatering om vad som händer i livet så ser det ut såhär!
Onsdag & Torsdag
Dagen kändes helt onödig faktist! Spelade brännboll men 1:orna och våran klass inom hotell och restaurang! Visst trevligt var det la lite (: Men nee inget jag lägger bland minna bästa minnen exkt (:
På vägen hem så var bussen helt proppad! eftersom det var skolavslutningar och massa skolor som slutade tidigt så det var mycket folk i bussen men 2 busshållplatser efter så tänkte man "Damn!" Ett helt dagis skulle på bussen och lyckades så bussen plockade upp peroner tills de kom till rosenlundsskolan för då var det fullt så när busschauffören skulle säga att bussen var full så sa hon "Ni får ta nästa buss, jag är full" hahahah! Hela bussen skrattade och hon insåg att det tolkades fel. Men det värsta var nog att det var så mycket folk att man inte kunde se ut genom fönstrena! All den koldioxiden från allas munnar gjorde så att det immade igen totalt! men jag lyckades iaf ta mig hem.
Sen när jag väl kom hem så sov jag några timmar och det var behövligt för efter den sömnen så könde jag mimg faktist fräsch igen efter alla de timmar jag missade förra helgen.
Och på kvällen så blev det wayne's med Sarah och Tommie och Lukas, Mycket trevligt! Drack för övrigt en av de godaste energidrycker jag någonsin druckit! Och det var detn coolaste häftigaste och mest fascinerande flaska jag sett! Så jag rekommenderar den starkt! har ingen bild på den men den är grön i flask form och massa saker på den. även att det inte var så mycket så var den värd 30kr.
Efter det så fick vi vidare till kebabbaren och jag tog en super god Kebab med bröd! Och han i kassan upplyste mig även att brödet var från Tyskland som jag inte tyckte var så intresant men gott som fasen var det!
När det var slut på denna kvällen så var det att ge sig av till Ekhagen för att hitta vägen hem till Sofia där det var fest! och i mon åsikt så tyckte jag det var kanon skoj! Men händelserikt på positivt och även lite negativt trängde in sig med! och det gillar vi inte! Men sådant händer.
Blev även så att man sov där och sängdags blev kl 04.00 och dagen efter så var det skolavslutningen! HeHe.. Så vaknade innan klockan faktist! ungefär vid halv 7 och bara låg och tänkte tills klockan var 07.15 då jag gick och väckte Tommie! För det var då dags att åka hem för att duscha fixa sig och byta om till avslutningen!
Så var stressad som in i norden! allt gick på en timma för då var det dags att ta bussen som gick 08.15 och var försenad med 15 min till skolan! trodde jag.. Jag hade helt och hållet tänkt åt skogen! jag var 45 min förtidigt! och fattade kanppt inget! Men aa jag var i god tid och var glad över att markus även var där! så slapp jag sitta där själv iaf. Nu börjar det bli mycket text så sammanfattning så söööög avslutningen ett tal var lite skoj! Gick även och åt på pallas athena helt ok! men buffé är så äckligt för man äter så myclet! ! så usch! Åkte hem och spenderade kvällen med Tommie
Peace out!
/Elias Svensson




Elias "look" när han vara trötteeeer.

DAMN!

Den är kaputt, söder, boom!  Nej men min underbara klocka är sönder igen! Tappade den i stengolvet idag! Så den funkar inte som den ska! :(
Lämnade in det för typ 3 månader sen och den skickades ner till schweiz för att lagas! och den kom inte hem på 2 månader pga askan.. och pallar inte vara utan den igen! Använder den vart jag än går!
Men hade även lite tur idag! Chefen ringde på jobbet och sa att jag är ledig nästa Torsdag, och det betyder att jag kan jobba på pappas jobb för de ska ha sillbord! och få 500 på 2 timmar! det är sjukt gött istället för att få det på 5 av mina 9 dagliga timmar på mitt andra jobb.. Så tummen upp! (:
Fast just nu efter en bra dag så verkar det som om dagen slutar på botten iaf.. men aa.
/Elias Svensson





Som sonen nämnde igår!

Elias sa att han kollade på Kniven mot strupen igår och han blev otroligt sur på alla reklam som är. Jag ligger nu i sängen och kollar på samma sak och blir förbannad på Tv3 play. De är nu inne på den sista och avgörande reklamen, sammanlagt har det varit reklam i 6 minuter vilket är överdrivet mycket från tidigare då det var avsevärt kortare.
TV3 Play SKÄRP ER!!!


Ciao/Seiborg


Alexander håller måttet fortfarande i alla fall.



Då var det dags igen.

Idag lanserad Steve Jacobs och Apple den nya Iphone 4G. Som ni ser på bilden så skiljer den sig ganska rejält från den nuvarande Iphonen. Den har en helt annan design och innehållet skiljer sig ganska rejält. Både med en bättre kamera och andra fördelaktiga grejor. Så nu står det mellan att köpa en Iphone 3Gs eller en Iphone 4 nu till hösten när mitt abonnemang hos 3 går ut. Så får se vilken operatör som kommer med det bästa erbjudandet som man kan nappa på.
Iphone for the win!


Ciao/Seiborg




Reklamreklamreklam..

All detta reklam.. visst att det är så grymt mycket på tv! inga problem! för det har man börja vänja sig vid.
Men nu kollar jag på  tv3-play och det är 90sec reklam 3 gånger.. inan var det bara 12 sec 2 gånger men ökar och ökar och jag hatar det! USCH säger jag. vill se Kniven mot strupen inte dålig reklam!
Elias Svensson

Sjukt härlig låt!
05 O.N.E. - Yeasayer

We not speak Americano!


Ni gör min dag!

Läsare antalet har stigit hur mycket som helst nu och det är hur roligt som helst- Det känns som man blir mer sugen på att blogga om det är mycket folk som läser den. Så jag vill bara tacka alla som gör detta möjligt. Ni är Bäst!


Så snart blir det sponsor pengar och en jävla massa avtal ska ni veta.












Hahahah sikken avslutning på förra veckan!

Hej på er!
Tänkte blogga lite när jag kom hem igår vid 10, men tvärr så måste man ändra planerna lite..
Var hos wiggen under dagen och hade det riktigt chill och gott gic o åt en pizza och snackade var även ute o drog i oss lite sol. Hade även en sjukt bra dag i lördag! Stort tack klassen! Har nog en av de bästa klasserna i världen! bara så ni vet!
När jag kom hem så var jag smått hängig men ville göra något! Så varför inte ta dfet lugnt på dagen och kolla tennis och på kvällen dra ut och fika? KANON! Så blev det med! Tennisen sööög för svensken Söderling åkte på stryk.. men han gjorde det av en som är bättre! Så man visste nästan lite innan hur det skulle sluta.
Sen när man åkte ner till stan så drog jag och Tommie lite tidigare till stan bara för att äta lite käk och då tog vi båda fransk kebab! och måste ge ett minus till hallall-pizzerian alcamo! Tommie beställde en dricka i flaska 30cl till kebaben och efter typ 5 min då kommer ägaren/bagaren ut och sa "du beställa bara i burk" och även jag som inte var så uppmärksam hörde att Tommie sa flaska.. och då gjorde han 2 fel! han sa till honom att betala en femma till och tyckte det var barnsligt att inte bjuda på det.. eftersom han gjorde fel och det bara var en femma.
Och åt även fransk kebab för första gången och hade högre förväntningar..Men fick knappt sås och beställde med fetaost och var mer feta än kött så aaa.. inge bra!
Sen när vi drog ner o fikade så var det trevligt ! :) Var på sandys och de var tvärtemot alcamo! Där fick vi 1 bakelse bara för att de skulle slänga det imon annars.
Och som sagt bussen..  Sista bussen går hem 21.57 och tycker det är så dåligt så det knappt finns.. alldeles för tidigt! Så igår tänkte jag "vädret är så fint och varför inte sitta kvar till 23 och gå hem sen" Så gjorde så och det ångrar jag på ett sätt men glad över det på 2 andra! Tur att Tommie, Annie och sophia skulle till ekhagen och tommie till mig så då blev det roligare! Men det bästa var nog att jag fick cykla större av biten, men vet i sjutton varför jag cyklade så dåligt!? Styret gick från höger till vänster och tror nästan jag halv sov med.. äsckligt trött var jag!  usch ja.. Fick inte så mycket sömn inatt heller, somnade vid halv 2 eller något och var la hemma vid 01.15. Men det goa är att vi slutade vid halv 11 idag! Så har sovit från 12.00-16.00 idag och sjuuukt sköönt men aa har typ sovit 12 timmar i helgen så kommer somna tidigt idag med tror jag nog.
Men imon är det fotbollstunering! och fy satan vad ajg ska spela! Ska göra allt för att vinna inte som förra året! bara vara försvarare för att inte släppa in mål. Så GO LILLFOT (och yngve) :D haha
Hej med er!
Elias Svensson

Från rix fm! & Tom ser lite vinglig ut! haha!

Helgen----...............,,,,,,,,,,,,,,,:::::::::::::::::::::::::::: :D

Så nu hade jag tänkt att berätta lite om helgen som har gått. I fredags så var jag på a6 med Henke där min plånbok tappades bort. Blev sur som fan och surade resten av kvällen. Lördagen drog jag Elias och Wiggen in till stranden och badade och hade det allmänt härligt. Vi drog även in till stan för att dra en Falafel. Kvällen spenderades ju som sagt i Kaxholmen med mycket trevligt folk från klassen. Vaknade runt 8 på Söndagen och mådde inte allt för bra. Drog hem och kollade på tennis, sov i 3 timmar och missade matchen. Sen bar det in till stan för fika med, Elias, Tommie, Annie och Sophia va det va? Kom hem runt 11 och var då redo för att träffa John Blund.
Denna helgen är ett tydligt tecken på hur jag vill att sommaren ska se ut.
Har eran helg varit bra. Min har varit det i alla fall.
Ciao/Seiborg





Sorg!

Så då är det roliga över ännu en gång. Vi ska idag bli av med våra datorer. Vi får som sagt ha de under läsåret, men  sen måste vi lämna in dom. Det tar emot lite. Så bloggningen kommer att fortsäta, men den kommer att vara sämre än vanligt.
Ha ett bra sommarlov datorn.
Ciao/Seiborg.

Framiisss

Sitter nu här och kollar på tennis eftersom vädret börjar gå mot dåligare tider.. Fast gott så länge det varade!
Går inte bra för Söderling tyvärr! =/ Men 3:a är inte dåligt det heller.
Hade en underbar dag igår! Blev stranden sen falafel sen stranden badade även! och sjukt jäklar kallt var det..
Sen hem hämta lite saker och ge av sig till Nässjö för att hämta Matilda och lite annat gott.
hahah sjukt jäklar skoj när jag och Wiggen åkte ner och även till Kaxholmen! Plågade matilda med skit dålig musik.
Sen när vi kom hem till Daniel så chillade vi med lite dricka och solsken och eftersom så kom det mer och mer folk och blev en riktigt brabra kväll ska jag säga er!
Lite härliga bilder och mer info kommer nog senare eller imon! Finns lite guld att visa! ;)
Hadetsågotttillsdess
/Elias Svensson






HELVETE!!!

FAN också går in på E24 en sida om business och där läser jag att mitt favorit bil märke ska läggas ner. FAN.
Hummer gör det coolaste och fetaste bilarna någonsin. De drar mest bensin av alla. Men nu ska de läggas ner. Jag som alltid har drömt om att köpa en ny gul fet Hummer. Så detta kommer inte bli verklighet då alltså. Det känns förjävligt ska jag säga er. GM dra åt HELVETE!!!!



Drömmen som inte blev sann :(

WOW AMAZING!!!!!

Nu har jag ännu en gång anlänt till mitt ljuva hem här på norrängen. Det har varit en helt förträfflig dag på stranden. Solen har lyst hur mycket som helst och alla var hur glada som helst. Mamma gör raberberpaj och målarna och byggnissarna är här och målar och bygger ställningar. Hoppas att de blir färdiga snart. Ikväll bär det va till Kaxholmen för fest hos Wiggen. Ska bli sjukt kul och hoppas att kvällen lever upp till det man hoppas på.
Så det blir nog ingen mer bloggning från min och inte Elias sida idag. Ni får ha en bra dag i vädret och take care!
Ciao/Seiborg


Ganska gammal bild så att säga, men den får duga!

Beroende!

Sitter och lyssnar på en sjukt bra låt! Har lyssnat på den typ 100 gånger de 2 senaste dagarna.
Den sjukt braiga låten heter: Empire of the sun - Standing om the shore. Visst inte ny men så jäklar bra.
Har letat efter videon i 10 min och orkar inte mer.. finns 20st men ingen man kan klistra in på bloggen DÅLIGT



Lite roligt med rubrikerna! först rökfritt nu är det beroende.. haha.
Ha det gott!
/Elias Svensson


Rökfritt!!!



Nej jag röker inte!!!!
Vet inte hur många gånger man loggar in på msn och frå frågan RÖKER DU?! :O
Neeeej! jag röker inte! och tänker "du känner du mig! Har du någonsin rökt eller?!"
Visst att jag har ett plåster på fingret och nej för alla er som tror att det är nikotinplåster.
och sammanfattning! Kommer aldrig att röka och har inte gjort det innan heller! :)
Gooodbyee
/Elias Svensson

Förväntningar är inget bra.

Igår var det då fredag och var ledig från skolan, Gjorde inte så mycket speciellt.
Typ bara chillade, solade, umgicks med kompisar, och lite andra saker.
Hörde om att lulleboy tappade sin plånbok! Tycker lite synd om han.. Köpte sommarkortet för någon dag sen och nu var det bara till att hälsa hejsvejs, som man säger: Skit händer även de bästa.
Idag ska det nog bli en bättre dag och Lukas kommer komma på andra tankar!
Tror dagen ser ut såhär att det blir stranden och sola och ha det gott några timmar! Sen blir det att åka till nässjö med wiggen som chaufför och hämta matilda och lite skit.
Sedan blir det att åka bumms hem till Wiggen han själv och ska bli en sjukt rolig kväll är mina förväntningar! Fast förväntningar är skit! För hade högre förväntningar igår och det blev inte så som jag hade tänkt. Men! Jag fick tillfällen då det gick göra kvällen så mycket bättre! Men tyvärr så tog man inte chansen och får skylla sig .ite själv får jag nog lov att säga..
Men aaa har inte tillgång till så mycket data mer idag så vi hörs aningen om några timmar innan jag åker eller imon. Och ha en jävligt bra lördag! För det ska jag!
/Elias Svensson




Att vara eller icke vara är den stora fråga!

Bilden är fin. Markus och Wiggen ser ut som om de går i femman.
Lite poesi så här på morgonen är ju aldrig fel.
Som jag berättade igår så fick jag först G vilket var helt underbart. Sen drog jag till a6 och tappade plånbok och det var just därför jag inte bloggade mer igår. Det är så jävla tomt att inte ha någon av sina 4 värde saker. Nycklar, plånbok, mobil eller ipod. Och ni som har tappat det vet hur det känns. Hel konstigt och man känner sig liksom tom exposed naked. Nu ska jag inte gräma mig över det längre.
Solen lyser och himlen är blå. Vilker passar perfekt för denna Lördag. Ikväll blir det fest hemma hos Wiggen. Det kommer att bli fint tror jag. Har laddat nu hela veckan men lusten gick ur mig lite igår, men med det här vädret, kaxholmen, kompisar och alkohol skulle väl inte kunna skada kvällen?
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen får vi se vad dagen tar vägen. Det var tal om att vi skulle dra till vätterstranden.
Spärrade mitt kort innan förövrigt.
Ha en fejn daoug!
Ciao/Seiborg

När man väl blir glad så ska det vända igen!

Var en sväng på a6 med Henke och varför skulle denna trenden brytas och det var väl dags igen. Jag tappade min plånbok vid IKEAs korvställe. Och den är ingenstans och har frågat överallt. Så om någon hittar den vilket skulle vara otroligt så blir jag otroligt glad om den skulle lämnas tillbaka. Denna dagen som var så bra tidigare med G i matte och allt. Jag tror att det är 5 gången eller något liknande som jag har tappat min plånbok. Fy fan vad jag är klantig.
HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG FICK G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG FICK G TJALALALALALALA JAG FICK G TJALALALALALA.

Har gjort mitt val nu!

Förlåt för dålig uppdatering igår.. var inte hemma förs än halv tolv och då satte ajg mig med idrotten i 2 timmar eller något och deckade sedan.
Men idag ska jag försöka skriva lit mer.
Har även gjort mitt val idag! tänkte att jag ska slinga håret idag! Blont blir det, innan stod det mellan att har kvar mig vanliga hårfärg eller slinga blont eller brun? Men blonda slingor nu, sen tar vi brunt till vintern och sedan ska jag ha min vanliga färg! För jag gillar förändringar! Öch blir nog lite bättre enligt mig själv och andra som tycker med.
Dags för att dra sig!
/Elias Svensson

Lite tung musik idag! Gillar inte hela låten! Men en en hel del! Kanske inte så poppiiis men jag har blandad smak! :)



Detta fast utan glasögon!

Säg inte det är sant..

Ligger här  på sängen såhärdags på kvällskvisten  och börjar få ont i halsen! kände av lite innan vid 5 idag och sedan tänkte jag att det går över men tiden har gått och jag tog en joggingrunda i detta fina vädret och lite fys träning hemma och sen tog man en dusch men har bara blivit värre! och vet att man inte ska anstränga sig när man har ont i halsen men aa.. Hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk! för allt som är planerat i helgen vill jag verkligen inte missa! Då har man väntat på 3 bra dagar helt i onödan..
Ska nu gå ner och göra lite tea innan jag går och lägger mig och hoppas detta bara är något bara kom och bara försvann! Och att jag mår bra imon när jag vaknar! För imon är det köket och nationella provet i engelska så jag hoppas verkligen inte att jag missar avslutningsmiddagen som vi ska laga till 3:orna! men provet kommer jag göra i vilket fall!
Ha det gott! för det ska jag iaf försöka ha..  GodNatt
/Elias Svensson

2stora artister! en bra och lugn låt
Tracy Chapman & Luciano Pavarotti - Baby, can I hold you tonight



Det är så här man ska ha det när man har det som sämst!

Oj Oj Oj Oj Oj Oj OJ!
Vilken jävla dag alltså. Det har varit bland de bästa på länge, som jag berättade tidigare så var vi på studiebesök och sedan chill inne i stan.
Sen när man kom hem så solades det sol och man fick ganska mycket färg idag, och en sak som är gudomlig är att det ska fortsätta och vara så här resten av veckan och en bit in på nästa.
Har även spelat strandtennis med lillebror vilket var galet kul, vi köpte det i Grekland för kanske 5 år sedan och det är fortfarande i bra skicka och har följt med på alla möjliga resor.
Imorgon börjar den där jävla sommarskolan. Kan ju inte säga att jag är allt för glad över det. Men bara att bita ihop och vara glad och kämpa på och försöka få ett förbannat G.
Duschen väntar. Ha en bra kväll.
Ciao/Seiborg


Hamnkanalen

Jönköping är förjävla bra på sommaren och ibland vill man stanna i staden. Fast näää.

365 dagar kvar till balen



Hahahaha är detta jag och Lukas om 1 år? Vem vet? ;)
Sitter och kollar runt på John bauers bal som var idag.
Och kommer bli sjukt skoj nästa år när man själv ska vara med där.
Har faktist inte valt min partner än.. men som sagt det är 365 dagar kvar så har lite tid kvar! :)
Men det blir la som man gör med läxorna i skolan "väljer partner kvällen innan" ;) hahah nej men det ska nog lösa sig!  Frågan är bara om man ska göra det seriöst eller oseriöst? :) lika bra minnen ju!
Ser fram emot balen och studenten! men! Suger att splittra sig från sin klass .. så får ta och göra tiden med klassen så roligt som bara går så slipper man ångra sig.
Elias Svensson


Träningsvärk är sköönt!

Har lite träningsvärk efter golfen i måndags.
Idag är det knappt något men igår hade jag vid revbenen precis vid slutet, det var ju som sagt ett tag sen jag spelade golf senast och då blir det några svingar och resulterar i träningsvärk. Och mot många andra som tycker det är jobbigt och besvärligt med träningsvärk så kan jag nog inte hålla med.
Trävningsvärk är sjukt härligt beror på vad det sitter ja.. men just magen eller som detta fall revbenen/magen så är det sjukt sköönt! Speciellt när man sträcker på magen och man känner hur det tar emot. Bäst är det när man vaknar på morgonen! haha! Härlig känsla eller något vad vet jag? gillar det iaf! :)
Och när man har träningsvärk så betyder det att man har gjort rätt och att man verkligen har varit aktiv! ;)
/Elias Svensson



Sjuuuuuuuuuuuukt!

Som det var sagt så blev det. Vi började dagen klockan 09.00 vilket är väldigt ovanligt. Blev hämtad av Daniel klockan 08.l20 där Annie och Yngve 'ven befann sig. Vi hämtade även upp Tom senare. Vi åkte först in till Mårdskog och Lindqvist som är en Grossist där vi fick uppleva allt mellan himmel och jord. Nä men det var sjukt häftigt och se alla varor och det bästa var att se all Red Bull och Vitamin Well. Det skulle inte ha varit fel och ta med sig ett flak hem. Sen begav vi oss in mot stan där vi skulle checka in Länsresidenset, där länshövdingen bor. Dock var han inte där och kunde därför inte hänga med oss. Men vi blev bjudna poå fika av hans chaufför som berättade intressant info. Sen fick vi gå runt och kolla i alla de olika rumen.
Sen drog vi en Fallafel vid hamnkanalen och sedan en glass på piren. Och vädret kan man ju inte klaga på. 20 grader avrmt och gassande sol. Så nu blir dett att sitta här i någon timme och sedan plugga matte.
Cioa/Seiborg




Grillat är godast!

Idag har det varit en bra Onsdag!
Var på mårdskog och lindqvist kl 09.07. 
Skulle börjat kl 9 idag men  blev lite förvirrat efter 2 klasskompisar Markus och Filip gjorde 1 misstag vardera.. Markus åkte åt fel håll med fel buss, och Filip stod och väntade på juneporten när man hoppade på bid cigarren! hahah! Lyckad start på dagen!
Men tog nästa 3:a till industriområdet vid ljungarum eller hovslätt eller vart vi nu var? Massa intressaant fakta om företaget och deras lager, och visst låter det tråkigt? Det var det MEN! Jag och Lukas gör det mesta tråkiga skoj! både för oss 2 och klassen men denna gång även för de som jobbade där! haha! Ett gått skratt förlänger livet och känns som man börjar bli odödlig snart ;).
Men vi var färdiga rätt tidigt men de hade ingen frukost att bjuda på där pga vattenläcka i köket.. så fick inte något att äta.. men Vi åkte vidare på resan och stannade vid länshövdning huset som var faktist intressant men tyvärr kommer jag inte bli länshövding än!! För man måste typ vara 55 år och vara högt uppsatt i något arbete så bara till att vänta ett litet tag till !(:
Men allt som är intressant är tråkigt och detta var inget undantag! För vi gick runt i ett fint hus och kollade på kungasviten och gamla möbler och inte var så lockande faktist men vi fick fralla och cuba cola! underbart gott är det! Så jag ska inte klaga!
Slutade efter det och klockan var bara 11.45 så vi tog en sjukt god falafel på stan ! UNDERBART var det!  
När den var i mumsad så blev det glass på piren med Matilda, Markus, Lukas och Filip i detta finfina väder!
Och nu är det dags att gå ut och steka och vänta på att pappa kommer hem och ska grilla för som alla vet så är grillat godast! MUMMMAA!
SES och HÖRS! 
/Elias Svensson 





Morgon alla ungar!

Godmorgon på er alla!
Börjar lite senare idag kl 9! Wohhooow! börjar annars åtta 10 av 10 gånger i veckan..
Har precis ätit en stabil frukost som smakade gott och var nyttig! :)
Började även dagen med en VitaminWater och då kan dagen lixom inte gå fel hur man än gör!
För övrigt så är VitaminWater mer än en dryck i min syn!
För på varje smak så finns det en historia ochh visst.. de kan gå lite långt ibland så som drakfrukt.. Men apelsin+apelsin (c+kalcium) som jag dricker nu är lite bra, men första gången jag läste den så tyckte jag det bara töntigt.. Det står iaf såhär: "Det finns två olika morgonnmänniskor. Tillhördu en av de 3% som studsar upp ur sängen som påtända ekorrar och dukat upp en hotellbuffé till frukost? Grattis. Du kan sluta läsa här. Men om du är som Fredrik ö på vårt kontor och misshandlar snooze-knappen skyller på sena amkomster.." aaa så står det lite mer ointressant längre ner. Men tycker ändå att det är roligt attläsa allt detta! Men även om man ofta ingår i de "3%"och de trycker ner så fint så är det bara en rolig sak! :)
Det som man märker direkt är att de ALDRIG har stor bokstav efter punkt eller på början av text, även så har de skrivit på "ungdomska" ett tydligt exempel är "fråhor? Hojta itill 049623.." aaa  hur ofta är det man skriver hojta på en flaska? inte ofta! 
Men nu ska jag inte sitta och läsa ner på denna goda dryck! Även är det dags att dra sig! Så Vi hörs  och ha en wunderbar dag! För solen ör på topp även som mitt humör! ;)
/Elias Svensson

Kanye West - Good Morning


.

Som ni har märkt så är det inte jag utan Elias som står för Musiken. Varför vet jag inte. Ett argument kanske är för att han lyssnar mer på musik än jag.
Tänkte i alla fall dra in en låt nu så här på den soliga morgonkvisten.
Låten är med Guns N` Roses, vilket är ett band jag inte lyssnar på någonting egentligen men denna låten är sjukt bra i alla fall.
Kolla även videon. Sjukt gripande.

Fint som socker

Har varit en lugn dag idag!
Började med att man var äckligt trött när klockan ringde och brukar inte vara likt mig, okej att man är trött och att det är skönt att ligga kvar i sängen! Men idag var det knappt så man orkade upp! Tror det var för att jag golfade igår och det tog på krafterna när man inte använt just dem musklerna.
Som Lukas sa så var det städ för hela slanten idag och visst det suger men skujt fint bilr det och då är man nöjd!
Slutade vid 2 och gick direkt till sängen och somnade 2 timmar sen var det bara till att ge sig upp till spisen för att göra lite awesome käk! Var sjukt hungrig efter den äckliga maten i skolan! inte ofta jag tycker det men det var inte okej idag bara..
annars har det bara blivigt övningskört och en behövlig dusch efter all städning och aa en bra men lugn dag som sagt.

IMon blir det nog en sjukt bra dag efter som det blir en liten "skolresa" så kallat studiebesök :)
och vi ska till någon Landshövdningen eller var det var och det första man tänker på är indianer! haha!
hövdingen och deras stam! Men så var det då inte! Får reda på vad man göra där imon och på lärarna lät det som om man INTE ville missa det! men så kan de ju bara säga med.. Men jag litar på dem! SÅ det ska jag inte missa! och man får ju en gratis fika med! ;) så aaa går ju inte att missa!
Även fint väder imon så pappa har lovat grillning! SMARRIIIIGT!
Trött som en panda så dags att sova lite tidigare!
Ha det så  bra!
P.S! Hatar verkligen bilden på mig på headern! men det ska fixas inom kort jag lovar!
/Elias Svensson

Finns det någon bättre låt eller? Nej! Har aldrig tröttnat på den! Kärlek till den! <3
Billy Talent - White sparrows



Kanske är han vi ska träffa imon!? ;)

Flashbacks!

Fick lite flashbacks nu så här på kvällen. Som jag nämnde tidigare så kollade jag på tennisen mellan Söderling och Federer. Mot all förmodan så vann Söderling mot världsettan och är nu i semifinal. Det var exakt under samma tid förra året som Rolland Garros befann sig. Omständigheterna var även detsamma. Jag hade Sommarskola i Matte och Spanska. Kom ihåg det så väl. Vi satt inne i ett klassrum där vår dåvarande lärare Anders satt och undervisade oss. Han satt och kollade på live uppdatering och berättade hur det låg till hela tiden. Kom inte riktigt ihåg hur matchen slutade men det var en otroligt skön känsla i alla fall när man äntligen var färdig med allting och hade fått G i alla ämnen. Detta året vet jag inte hur det kommer att gå. Jag har två prov kvar som måste göras innan den 6 Juni. Kort tid men jag ska lyckas. Ska plugga sönder matte nu framöver. Fy fan alltså, men jag ska lyckas. En sak som är positiv är i alla fall att jag har höjt mig i ett antal olika ämnen vilket jag är väldigt stolt över.
Nu blir det till att Softa resterade delen av kvällen. Och imorgon väntar besök på Mårdskog & Lindqvist vilket är våran förra grossist i skolan och sedan besök hos Landshövdningen vilket kommer bli hur kul som helst.
Ciao/Seiborg



Var och såg honom i Båstad för kanske 4 år sedan. Då var han usel och hade inget spel alls. Nu vinner han mot världsettan. Utveckling kallas det!

Jävla powernap!

Låg och kollade på tennisen där Roger Federer möter Robin Söderling. En bra match. Där Federer är den bättre av de båda. Men får se vem som vinner.
Somnade till i ungefär en timme vilket var otroligt behövligt. Dock så missade jag en stor del av matchen och mina båda händer somnade och det tog lång tid innan de blev till liv igen!
Annars så har dagen varit ganska rolig. Vi städade köket otroligt genomgående där jag och Viktor fick nitlotten och rengöra hela fläkten vilket innebär att det är ungefär cm tjocka lager av fett som har lagrats under hela året. Ganska mumsigt faktiskt skämt å sido.
Ikväll blir det Lasagne gjort på färska Lasagne plattor. Är hur hungrig som helst. Det var ingen god mat i skolan så den blev man utan så håller på och avlider snart!
Nu tillbaka till dam tennisen.
Herrarnas är uppskjuten.
roger-federer1.jpg (355×355)

RSS 2.0