Valborgsmässoafton inte valborg!

Idag är det då Fredag och Valborgsmässoafton, alla säger valborg? men imon är det valborg! så sluta med det!
Idag så tog jag en "Geek of the week" dag, drog alltså inte till skolan så jag kunde göra färdigt lite uppgifter som jag inte var färdig med än..  men missade inget i skolan iaf för det var bara svenska och hade inte våran lärare utan Gustav, även så att ingen lektion efter för det var något som inte jag vet något om som gjorde så att vi endast hade 10 min sen fick man gå hem? men aja det var iaf rätt dag idag (: och vann mer än jag förlorade på den.
Ikväll får vi se vad som händer, snack om fest och bla.bla.bla men naaaee tror inte det blir något med det :) men det kommer säkert en uppdatering om det senare.
Så nu ska jag la göra något käk och sååå
Därför säger jag Hej! och seeesss!
/Elias Svensson


Göteborg!

Onsdag har varit en riktig KANON dag!
Jag, Wiggen & Lukas vaknade upp i mitt rum kl 04.00 och åt frukost sedan drog vi oss mot skolan då det var dags för färden mot Göteborg!
lång resa och det blir inte bättre av att Lukas, Daniel och jag sitter i samma bil, för då blir det ett jäkla liv! Men riktigt roligt!!
Vi var först på fiskauktion  som vi fick reda på massa shit om fisk och bla bla! det var intressant MEN intressantare var Alexander Nilson! som är den "arga kocken" eller "kniven mot strupen" och han är riktigt bra! så det var enormt roligt att se honom köpa fisk och spela in till den nya säsongen av "kniven mot strupen" så man får se om man är med en glimt i tv.
Sen drog vi vidare till feskekörka och det tog 5 min.. så vi gick och åt mat sen.
När det var färdigt så var det Saluhall och efter det Slakthuset! bästa på hela dagen! Intressant som sjutton! men något jag aldrig  tänker jobba med!!  stå land upphända grisar som ska styckas i bitar över 1360 om dagen! även några hästar, och kossor.
blod och fett på golven luktade lite sisådär.. och allmänt konstig stämning där inne! men intressant och kul att få besöka.
Sen var det resa hem och det var ganska seeg! rätt trött men drog i mig massa energidricka så man blev som normal igen.
När man var hemma så blev det Guld firande med hv71 MEN det var inte så roligt.. regnade, seega artister och blev enformigt med frågorna som var samma men i olika former till spelarna.. så det var en besvikelse.

Kommer inlägg om tävlingen imon, ahr bilder och allt då.
/Svensson

Alexander Nilson! den arga kocken.

Tiden?

Fan sorry! har verkligen inte haft tid att skriva.. har massa att skriva men tiden har inte funnits för mig.
Men jag måste verkligen sova nu.. gick upp kl 04.00 idag och ska på tävling imon, så dags att sova och allt som har hänt igår och idag och tävlingen kommer uppdatering imon! så missa inte det.
Önska min lycka till!

Ha det gött så får ni sova så gott NATTIIIE
/Elias Svensson


Bästa söndagen på länge!

Hann inte uppdatera igår på kvällen även att jag försökte i 3 timmar! var så mycket jag skulle göra men med msn så finns det inte alltid lukor att dra sig ifrån skiten.
Men igår var en helt underbar dag! Sol, Värme, Glass, Kompisar & Smultronstället är hittat inför sommaren! men det delar jag ickke med mig av :) många dagar och kvällar kommer spenderas där iaf.

Har haft egen idrottslektion med Lukas Greven Seiborg och den gick bättre än bra! Låg mellan VG+ och MVG
Det som stod på idrottens meny var Softboll och som avslutning Irländsk Julafton som var riktigt roligt!
Men nu är det dags för tråkiga Engelska B känner att jag inte fått mycket gjort de senaste 5 gångerna på engelskan... men blir så när man går med dessa pååågga (pojkar)
Här kommer ett par riktigt sköna bilder från igår
Ajaa! tack för att ni tog er tiden och ha det bra!
/Elias Svensson


























Sjunger för vårat håååHåååver blåå! <3












Teemu Laine
Verkligen Kungarnas kung <3

Sikket draaaaaaaaaaaaaag!

>Hv71 tog SM-Guld som sagt!
så åkter givetvis ner till stan för att ta del av stadens och spelarnas gjädje! Var la lite seegt i början men sen när man väl kom in i draget så jävlar svängde det.
Bästa var nog när Henrik plöööjade sig fram i folkmassan för att komma så långt fram som möjlit och bara till att följa hans fotspår och han fick ta klagomål från många men han gav tillbaka med fina ord som "giner" och då var oersonen tyst och vi gick vidare MEN fanns en farlig tjej runt 1.50 rätt stor svart hår såg ut som pomperipossa fast värre! hon var inte att leka med! Hon slogs med sina armar och skrek som en dvärg ska göra i sin bästa dagar!
Men efter 10 min så var vi framme vid staketet och det var härliga tider.
Sen att man fick stå där över 1 timma och att de bara sprang 10 min.. så var det VÄRT DET! hahah! det var mycket sköj och nästa gång kör vi på Atollen, den stora parkeringsplatsen i centrala Jönköping kl 17.30 Missa inte!! maybe ciiii yaaa there! :)
Ha det gött och Trevlig SM-Guld!
/Elias Svensson


Gult: Elias Rött: Henrik


SM GUUULD!

SM GUUUULLLD! <3 :')
Grattiiis håve! stan IKVÄLL!

Maria montazami

För alla er som gillar Hollywoodfruarna och Maria Montazami ska kolla hit.
Även att inte jag gillar hollywoodfruarna förutom Montazamis röst hah!
Så vet jag att det finns fler i världen än jag som kanske gillar henne, Därför kan detta är intressant.
För nu är det så att Maria Montazami har startat en blogg så take a look and get a toffs! ;)
/Elias Svensson


Tears Into Wine

jahopp! Då var det veckans bästa dag Lördag som gillas.
Vaknade för 2timma sen och kollar på nyhetsmorgon och lite saker om hockey, läste ett glädjande besked idag! Stefan Liv kanske stannar i hv71 i år med ! :D.
Har faktist ingen dagens planering, tar oftast dagen som den kommer och blir ju att bestämma lite efter hockeymatchen som är ikv eller aaa.. börar kl 16.00 och kan säga att jag är 99% säker på att hv71 tar Guld om inte idag så gör de det på¨måndag, men min gissning ligger på idag. så dagens tips! Missa inte matchen!

Vet att det är mycket hockey snack just nu på bloggen och att många av er inte bryr er för 5 öre.. men det är inte långt kvar av finalen så stå ut tills ikv eller på måndag, sen är det finito.

Ska nog sätta igågn att göra min 3 rätters meny till mitt praktiska prov som ska vara inlämmnat på torsdag och ska lagas på tisdag nästa vecka. Hoppas att allt kommer gå vägen! men varför oroa sig ?:)

Men ha en bra Lördag så ses vi KANSKE utanför karlssons inatt om allt går vägen! :)
HejHej! 
/Elias Svensson 

Billy Talent - Tears Into Wine

The day before today

Igår så var det rätt chill dag, inget stress och bara lugnt.
Vi slutade tidigt igår så Svensson, Wigg, Fasht och Seiborg gick till matsalen och åt lite goooder mater, satt kvar i typ 30min efter vi hade ätit för bussarna var det inte brottom till och vi skulle nog inte göra så mycket bättre saker när vi kom hem så satt och snackade om lite allt möjligt och hade det skööj haha! låter riktigt seegt! men nee det var det faktist inte.
iaf! tillbaka till livet.. Drog hem fixade lite och hade en jävlar diskussion med Lukas om att Djurgården sätter stopp för hv-supportrar.. vilket bara är hämd enligt mig för de inte har något bevis om något de sanckar om, men Lukas säger att det är rätt och bara säger så för att han är Djurgårdare.. men men de förlorar bara på det.
Lite senare så åkte jag ner till stan för att träffa Sara, Henrik, Julia, Lukas och Sarah och alla var seega så jag och Lukas drog till Claras och sanckade & väntade, och kom in på hockey ämnet och vem tror ni inte kommer in? Tedenby och Ullström och en het brud haha!
Sen kom även de andra nötterna och då började Lukas snacka om konkelbär.. högt och tydligt så hela fiket hörde och inte så många som fattade var ordet konkelbär är men det gjorde tedenby som satt och kollade om Lukas vore efterbliven! vilket han var.. men  aa Lukas tyckte detta var skoj så han började sancka om DIF och massa skit så han började kolla mer och man ville bara bort där ifrån som hv-fans.. men aa han slutade tillslut och kvällen drev på.
Vilmmlade verkligen av ha71 spelare på stan igår för när man åkte hem så såg man Pasi Puistola, Andreas Falk & Daniel Grillfors vid östra torget.
Åkte hem och sov efter en lång vecka som har gått snabbt hur det nu går ihop.




En bild med typ 2 år på nacken från stan men visst är det likt? ;)


You want what you can't have, Ooh girl that's too damn bad

Nationella gick bra! Var nästan mycket lätt, eller aaa det var lättar rubriker att skriva om.
Men snart har vi då muntliga i Svenska och det kommer inte bli lika skoj kan jag säga på förhand! men men.. jag är då nöjd om jag får ett G :)
Har även ätit för mycket godis på provet och efter provet!  jag äter typ aldrig godis! tycker det knappt är gott! men chips ligger mer varmare hjärtat isf (:

Veckan har gått riktigt fort! trodde pappa skojade med mig igår när han sa att det skulle vara fredag idag.. men aa det kommer en jäkligt bra vecka framför mig! så längtalängtalängta!

Hadet gatt!
/Elias Svensson


Får mina tankar dirket på hockey! typiskt hockey låt känns det som! :) och håveee vann igår för er som inte vet ;)

Nationella!

Dags för nationella nu! har inte lust! men har ork och energi för hela dagen! :D och även laddat upp med socker och energidryck! så kommer bli en energirik dag!!  :) så 5 timmar nu! sen liten lektion sen hem och HEEELLLG! :D jävligt nice!
/Elias


dammn!

Tack för de fina raderna Lukas!
Tycker det är riktigt tråkigt att 1 av Norges bästa och en av Sveriges bästa bloggare ska sluta idag :( haha! :) men aa.. Förhoppningana är ju att de bäda kommer tillbaka :)
Men nu blir det lite av Svensson blogg!

Men nu ärjag riktigt sliten efter den långa dagen! har Prov tävlat hela dagen.. så aaa kommer sova tidigt ikv kanske, och tommie är här (: så gör som jag! kolla Hv71-Djurgården!  så kan inte kvällen bli bätttre! :)
tills dess! ha det bäst! =)

/Elias






Tråkigt är vad det är!

Eftersom Elias nämnde tidigare att Kjetil Lundstein ska sluta att blogga så ska jag följa hans spår. Just nu har jag ingen tid till det alls och tycker det är grymt tråkigt. Så tar nog ett uppehåll nu någon månad så kör jag en omstart lite senare. Har ej snackat med Elias om detta, men vi får hoppas att han fortsätter med det han är duktig på.
CIAO/SEIBORG






Två underbara killar som har skrivit om mycket intressanta saker. Alla dessa babes har varit bäst enligt mig.

CIAO

The Giant Kjetil Lundstein !

Har dåliga nyheter! ni kanske inte bryr er så mycket eller tycker detta är ointressant.. men Kjetil Lundstein ska sluta blogga! :( suger fett hårt! är nog den enda blogga jag följer helt och hållet.
men allt som har en början har oftast ett slut.. hoppas  verkligen han kommer tillbaks till bloggen för att han saknar den eller vilken anledning som helst!
Ha det !
/Svensson




Vinner de så måste de ta till fusk..

Att hv71 förlorade är lugnt! för de kommer ta guldet till jönköping iaf ! :)
men att de ska förlora pga att domaren gjorde en tabbe.. det svider lite hårdare.. 6 spelare på isen och en sjjälvklar utv! men men.. DIFs ända chans är att vinna med sådant knep..  (:
/Svensson


.

2-1!
Bönder - 08!

Hv71!!

Blir att dra på Hv71-Djurgården ikväll! :D
Hoppas verkligen på seeger ikv! så tar de SM-Guld imon! =D men det återstår att se :)
Serverade även i en HV71 tröja idag!! gästerna gillade det starkt och tyckte det var skoj! :) så happy days! :D

Dumma dumma snöööö! :(

Hallå på er alla!
Sitter här och gillar inte att snön bara faller och faller och faller! Sjukt mycket snö! och det som har varit så bra vääder!!!! lite tråkigt att snön kommer tillbaka.. men men.. försvinner la säkert snart :) såg på SMHI att det kulle bli 19 grader på Söndag! :D men tror verkligen INTE på dem förs än jag ser det!

Har även gjort serveringsprov idag! Gick helt kanon! och kom mycket mycket bra överräns med Anna! så det var härligt. fick ett par riktigt starka lovord! så känns nästan som jag vill gå servering till nästa år! men ändå kök! :( så jäklar svårt att väljaaaaa! Fast allt löser sig nog i slutet :)

Ha det görr!
/Svensson






  
Snö som satan!




Vitt efteråt! :(

Invadering!

Ingen har väl gått och missat att alla grupper på Facebook helt har spårat ur? Jag tycker i alla fall att det är galet roligt, och skrattar lika mycket varje gång!
Det ska vara så ologiskt som möjligt så ingen fattar typ; PpppPPppPpPP
Nu blir det att plugga och sedan vet jag inte vad som händer. Ska sova som en sate inatt i alla fall. Ha en fin dag mina små kamel barn.


Ciao/Seiborg

http://www.facebook.com/group.php?gid=369535388150&ref=ts
Ni som vill se, gå in och LÄS!!!

Hemkommen.

Så nu har jag då kommit hem från ännu en resa. Det har varit otroligt trevligt och härligt att få vara iväg en vecka när man ej är ledig, och jag saknar det hela otroligt mycket och vill tillbaka och bara vara och inte göra ett skit. Men det kommer fler tillfällen att åka.
Idag så har jag jobbat, det var riktigt roligt och jag är nöjd som fan. Ska även strax iväg för att spela badminton. Ska bli kul men ändå tråkigt för att bara slösa bort en Söndag på detta känns lite surt ibland.
Uppdateringen från våran sida har varit skit de senaste dagarna, men det ska det bli ändring på omedelbart. Kommer lite bilder från Åre resan senare under veckan.

Ciao Seiborg


Jons otroligt snygga flickvän. Olivia Rehn.

Finns det frågor så finns det svar!

Idag så var det ingen skid dag för min del, så istället så är jag hemma i lägenheten och ska plugga och bara ta det riktigt lugnt.
Kom precis hem efter att jag har varit nere i byn och ätit lunch på Max, håller inte max en ganska bättre klass än vad Ronald Macdonalds gör? Det tycker jag i alla fall. Jag åt ett Super  Session mål och det satt otroligt bra där den skulle. När jag kollar ut genom fönstret så ser jag, Snö, Regn och Hagel. Men imorgon åker jag hem, ska bli skönt att komma hem igen!
Jag satte mig tidigare och gjorde lite Livsmedelskunskap. Jag har i arbete att skriva om hur man tillverkar mjölk, galet tråkig uppgift. Men det är bara att göra skiten så är den över sen.
Ska nu börja plugga igen, ha en bra dag!

Ciao/Seiborg



MAX Hamburgare på svenska!

LYCKA!!!

Djurgården krossade precis HV. Jag är mer än glad. Nu ska jag sova. Segerns sötma.
Förlåt om det är lite väl mycket uppdatering om just hockey just nu. Men det är mitt liv. Sorry


Djurgården!



Elias rekommenderar!

Dagens rekommendation är en svenskt band vars namn är Apollo Drive!.
Det är Anders Bagge faktist ligger bakom! det är ett rockband men tycker de är rätt lugna MEN då säger ni: Rockbalader.. men vad det nu än är så är det bra!
De har även gjort den officiella BRIS låten tillsammans med LAZEE och det ser man faktist i videon med.
Så ge dom en chans så ger jag er tre riktigt bra låter! win win lixom! ;)
/Svensson






Text it

Hallååå alla barn.
Sitter här hemma och tråkar, men känner mig rätt frisk idag! Lite krassel men det är fan borta imon! :) men kommer kanske stanna inne imon med, så jag slipper få tillbaka skiten direkt igen..

Har positiva nyheter att berätta: Jönköpings influensan kom vidare till FINAL! :D
Det är såhär att jag har tidigare skrivit om en tävling "Unga Ekokockar i Lejonkampen " som man då ska laga  närproducerad mat och massa saker med en råvarukorg som vi får och innehåller lite saker som vi måste använda oss av, och igår kom svaret att vi är 1 av 6 lag som har gått vidare till final och det är då: Jane,Viktor & jag som kommer att befinna oss på russbygymnasiet typ något datum jag inte har i huvudet, med sjukt härligt iaf! och vi ska vinna!!

Sen börjar även finalerna i hockeyn idag!! Mitt lag hv71 mot Lukas lag Djurgården! som kommer bli mycket spännande!! och på tal om slutspel! så ska jag ta bort mitt jäkla slutspelsskägg idag! har tröttnat på det och ser bara ovårdat ut just nu.. men kör nästa år igen! he he :) så Fräsch på G!

Ha det!" / svensson


Signering....

Hej kompisar! Jag är så sjukt cool. Skämt å sido.
Idag har vi åkt skidor som vanligt. Så som jag har förstått det så är det galet bra väder hemma, medans vi har det molnigt och regn. Men får hoppas på bättre väder!
Som rubriken lyder så har det varit signering idag. Som jag har nämnt tidigare så är Jon Olsson här uppe och håller i sin tävling. Och idag så hade de signering nere på Åre torg.

Självklart så skulle jag vara på plats och få en liten kråka av den självaste. Så nu är jag nöjd.

Ska nu dricka varm choklad med marsmallows. See yaaah!
Bilder kommer senare från signeringen.


SMACK!

Hemma nu från att varit och ätit på Dahlbom På Torget!
Det var galet härligt, tog en chili burger med en chilimajo och jalepenos, den var galen!
Resten av kvällen vet jag inte vad vi ska göra i alla fall.
Malte har nu även anlänt, han kom upp med flyget tidigare idag. Så nu är lilla gubben här.

Ha det bra!

Ciao/Seiborg



Hoppas att vädret ska bli mycket bättre imorgon!

Jag gick runt och strosade som den hora jag är!

Uppdateringen idag från Åre är. Vädret är skit, skidåkningen är skit men jag har lärt mig att uppskatta det. Så jag är nöjd. Funderar snart på att gå ner till stan/byn och kolla i lite affärer. Det är lite kul att gå i affärer här. För Peak Performance är ju från Åre så de har en ganska stor och häftig butik som jag mer än gärna besöker. Även affären Hanson intresserar mig ganska mycket. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Gordon Ramsys the F word. De övriga har åkt till Östersund för att hämta lillebror på flygplatsen, men jag hade ingen större lust att åka med så jag finner situationen som väldigt lugn och skön.
Ni får ha en fortsatt bra dag. Puss och kram skumbanan.

Ciao/Seiborg

Var det någon som såg på Guldfeber igår? De besökte Jon Olsson, och det är denna bilen som är hans. Åre 2009.


Tiger wooods II

Jag vet att Lukas har dragit upp lite om Tigern men nu har ju Nike tagit tillbaka Mr Wodds, efter de hade sagt upp kontraktet med honom för otroheten som ni säkerligen vet..
Lukas säger att det är över? Det har kommit fram att han även försökte sig på grannflickan... MEN MEN inte det jag ville säga med detta inlägget.. 


Nike har gjort en reklamfilm med Tiger nu, och måste säga det är riktigt tung! Det handlar om att Tigers pappa Earl (som är död) som pratar med honom från "andra sidan"  och han frågar sin son som står som en ledsen hundvalp och kollar rakt in i kameran: Hur tänkte du? Vad känner du? och Vad lärde du dig av detta?

Tycker detta är en sorglig reklam och man blir helt tyst efter att ha sett den och som Nike verkligen har lykats med!
Alla andra bolag bara fortsätter som inget har hänt men Nike tar verkligen upp detta och gör det bra.
Många tycker detta är helt fel! för det har inget med sport och inget med Nike att göra. Fast nopp! jag tycker detta är bra. med det är ju min åsikt

Kolla och döm själva.
/Svensson


Åre!

Vädret är galet bra. Och livet leker här i Åre. Uppdateringen från min sida kommer bli lite sämre än vanligt. Men kommer att slänga in något litet inlägg någon gång ibland. Men ha det så bra. För det har jag i alla fall :D

Hahahahah läskig kille! :S

Kolla denna sjuka kille!
Han är med i Philippinas got talent  och är klädd i tjejkläder, allmänt läskig och låter som en häst!
Vad i hela körsbärsdalen tänker man då! men jag bli mer rädd för hans ansiktsuttryck än vad jag tycker det är häftigt!
Bedöm själva.
/Svensson



K-kinda busy

 Har inte haft orken att sitta vid datan igår, var helt livlös.. som ett lidande rådjur som blivit påkörd av en bil och väntar på döden jämte vägen. okej kanske inte död.. men lidandde!
Vaknade upp igår och skulle ta bussen från Michel och hade en hiskelig huvudvärk! och jag har nästan aldrig det! men sov bara 3-4timmar.. så trodde att de berodde på för lite sömn.. men när jag åkte hem och gjorde lite mat och somnade senare på min säng så vaknade jag hellt kallsvettlig med sjuklig huvudvärk!
så jag tog tempen och såg att jag hade 40 graders feber och hade frossa! (kallt som satan eller varmt och svettas som en griiis) hade senare svårt att sova på natten.
När jag vaknade idag så var min feber borta! men huvudvärk och halsont fanns istället på listan och  hängig.
Men har mig själv att skylla! frös som en sate i fredags då det var 0 grader ute och var inte jätte klädd efter väder. Men aa jag är ju positiv! så säger " det som inte dödar, det sködar! :)

Men är nog hemma imon med, sen får jag se om jag är kryyy på onsdag.
/Svensson



Påsklov med fortsättning!

Tjabba Babba!

Det känns som uppdateringen från våran sida de senaste dagarna har varit ganska tråkiga och livlösa, har skrivit korta små inlägg om ganska ointressanta saker.
Hade tänkt och dra igenom hela mitt påsklov.
Vi fick ju ledighet på Torsdagen. Alltså pesets nationaldag. Skärtorsdag!
Kvällen där spenderades med att fira Philip som fyllde 18 år. Att pojken nu har blivit så stor är fint det. Kvällen var fin och spenderades med fint folk.
Långfredagen - Så åt jag först lunch hemma hos Mormor och sedan efter det så begav jag mig till a6 för att träffa Elias, Tommie, Sarah och hennes kusin det var trevligt.
Lördagen - Var den bästa dagen på detta lovet hittills. Fick laga mat till mammas fest hon skulle ha på kvällen. Det tog hela 3 timmar att göra det. Efter det drog jag och fixade lite grejer inför kvällen. Sedan bar det av hem till Henke för lite förfest och hockey, och sedan drog vi hem till Andreas för en sjukt härlig fest med mycket bra folk.
Söndag/Måndag och Tisdag - Spenderades i Stockholm med mamma och Malte. Det var mycket trevliga dagar med shopping och kul att träffa morbror och kusinen.
Onsdag/Torsdag - Var riktiga skit dagar rent utsagt. Har bara suttit hemma på dagarna och inte gjort någonting och senare på kvällen har jag träffat vänner.
Fredag - Gjordes det 2 stycken matteprov. Var riktigt härligt att bli av med det, och hem och kolla på film med lillebror. Bröllopsfotografen, har sett den en gång tidigare men en sjukt härlig film. Sedan bar det av till Hovslätt där kvällen spenderades med Henke, sarah, Sara, Elias, Daniel och Michael. Vi såg på någon film som var OK men pallade ej att kolla så jag och Henke bara drygade oss som vanligt. Vi gick även till Hovslättsskolan och bara tog det lugnt och var jobbiga.
Idag - Har jag varit på Racketcentrum och kollat på badminton hela dagen, det var trevligt att träffa alla gamla kompisarna.
Hela vecka 15 = ÅRE!!!!

Är hur peppad som helt just nu. Jon Olsson ska hålla sin tävling där i år igen och det komemr bli galet bra tror jag.

Nu har jag skrivit av mig en jävla massa. Hoppas ert lov har varit underbart, för det har mitt varit.

Måste även tillägga att Djurgården nu är i Final och där möter de bönderna från Småland, HV!! Kommer bli sjukt bra matcher.¨









Lovet var galet bra. Nu längtar jag bara till Sommarlovet!

Shashashashas

Helluuujjjuu
Har haft dålig uppdatering de senaste dagarna, men här kommer förklaringen.

Har varit hos Erika torsdag och även fredag det var rooligt och gött att träffa henne igen.
Sen åkte jag till stan från typ Tranås  till Jönköping igen för att träffa Tommie och Wiggen, hade bestämt med båda av dem på samma dag,  men sen så fick jag ta en senare buss så de umgicks med varandra istället och när jag kom ner så drog vi och åt en GOD pizza som satt som en snöboll i skrevet, ne men mycket gott var det!
Sen drog jag och Wiggen hem till mig så jag kunde fräscha till mig och dra en dusch.
Sen senare så åkte vi till stan och träffade Lukas & Henrik sen bar det av till Hovslätt till lilla Sarah där även Sara fanns och Michel kom efter ett litet tag.  Kollade på en konstig men helt OK film.
Gick ut och drog en promenad i Hovslätt bara för att ta det lugnt och umgås/snacka.

När klockan slog 00.23 så var det dags att ta bussen hem, och Wiggen hänge med och sov där, men när vi skulle gå upp för den lilla backen till mig så hörde vi något från den svarta skogen! så vi stannade upp och kollade, tog upp min ficklampa som satt i nyckelknippan och lös bland träden, då började det fladdra och låta konstiga ljud! så vi stod helt stilla i mörkret och visste knappt vad vi skulle göra så då kom vi på att det säkert var fladdermöss och då ville vi inte lysa med lampan men vi såg knappt vägen! så vi sprang 10 meter och sedan så var vi räddade från de elaka små draculasen! scaarrry!  he he

Idag så har det varit chill och bara softat, spelade lite fifa och NHL med Daniel innan han åkte hem och det var jämt i matcherna!  så kan inte säga vem som var bästa faktist.
Sen så har jag gjort wunderbar mat och övningskört (som inte stämde för mig för 5 öre) men det var säkert ara för jag inte hade lusten att köra idag, nu sitter jag hos Michel och softar med han och Philip Träääävligt! :)

Men nu säger jag HA DET SÅ GÖRR så hörs vi senare eller förr!



Här har vi då 2 av kungarna Wiggen & Elias.


Kanske var denna killen som var efter oss inatt med sina hooes!? Scaarryyy! ;)


Breaking Benjamin - Blow Me Away

/Svensson

Badminton!

Ska nu dra till Racketcentrum och kolla på lite badminton och träffa lite badminton människor. Tror det kommer att bli nice. Ni får ha en otroligt bra Lördag och njut av de sista dagarna på lovet. SJälv så drar man till Åre imorgon och får lite mer ledighet än alla andra så jag ska inte klaga.
Ciao/Seiborg




Tiger Woods

Som ni inte har kunant undgå så har ju Tiger Woods varit otrogen mot sin Elin. Rubriker efter rubriker. Artiklar efter artiklar så är detta äntligen över. Tiger har nu börjat att spela golf igen. Jag ser det som en otroligt rolig sak eftersom Tiger är en grymt bra golfspelare. Visst det är väl fel att vara otrogen. Men ganska så förstorat det hela enligt min åsikt i alla fall.
Så jag vill bara önska Tiger ett bra golf år och hoppas innerligt att detta med alla skandaler äntligen är över.

Om ni vill så kan ni läsa hela artikeln om han comeback här.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/golf/usaherrar/article6922309.ab
En riktigt bra människa i alla fall.

Biljettsläpp och matteprov!

Idag så släpps biljetterna tll Sm-Finalen. Om 10 minuter så sker det. Ska upp till skolan idag och göra ett matteprov. Ska bli tråkigt. Senare idag så ska jag leka med lite vänner. Men vi hörs efter provet.
Puss
Ciao/Seiborg

SNART!!

Snart drar ishockeyn igång. Djurgården tar sig an Linköping på Hovet och Hv tar sig an SKellefteå i Kinnarps Arena.
Djurgårdsmatchen sänds på kanal9 och Linköpingsmatchen sänds på Canal+.
Kommer självklart att kolla på matchen och hoppas på vinst för både HV och Djurgården för då väntas de Final. Kan knappt bärga mig om det kommer att ske.
Elias är i Tranås och kan därför inte blogga.

Ha en fin kväll.

Ciao/Seiborg



Mobahahahahaha

Shaabbaa! Elias den glada här!
Såg Lukas senaste inlägg! och killen vet inte vad han snckar om! så förklara och hjälp han en lite bit i livet! ;)
menmen.. inte därför jag skulle skriva lite..

Kollade precis på you me and Drupee!  Älskar verkligen den filmen! man blir glad, och skratt är lixom roligt! varför skulle man skratta annars? ;) he he

Men detta blir NOG mit sista inlägg idag.. ska dra mig till Tranås om cirkus 20 min.. lång bussresa.. men ska bli kul att träffa lilla Eriika.
men drar nog in något när jag kommer hem imon (:

Och måste bara rekomendera Bröllopsfotografen! älskar verkligen efterbliven humoooor! hahahah fan vad bra den är! älskar alla filmer  med Tuva Novotny & Björn Starrin! Smala sussiiii är även en riktigt bra film med dom!
och på tal om Tuva Novotny så kollade jag på "skilda världar" som seien hette på 90-telet och då var hon med i den och lilla lilla Elias var djupt förälskad i sin första "kändis crush" men sen var hon ett minne blott! Men igår så fick man tillbaka minnen från förr då hon stod där som en ängel och fin som en nyiléad fisk! Hon blir där med Dagens gräddnos!!
men nu ska jag dra ochlä'gger då in denna låt som sitter som ett smäck på min skalle! enjoy!!





/Svensson

Sur!

SItter nu på msn och diskuterar med Elias angående Alkohol, tobak och knark. Han åsikter är helt pantade denna gången. Vi brukar oftast hålla med varandra men  denna gången blir jag sjukt sur i alla fall.
Vad tycker ni om Alkohol, tobak och narkotika? Jag ser inget dåligt med det. Bara det sistnämnda.
Jag Ser inget dåligt med att dricka alkohol, snusa och att röka kan man göra ibland. Elias verkar inte tycka det.

God Morgon!

Fy fan vad skönt det var att äntligen få sova ut. Eller ja, sova ut och sova ut. Jag sov till klockan 08.30 riktigt schöönt.
Jag satte mig och kollade på Vakna Med The Voice. Är inte det ett alldeles förträffligt  program? Jo det tycker jag allt, efter det var det Nyhetsmorgon och tro det eller ej så vann personen 5000 000, det händer ju knappast aldrig.
Dagen vet jag inte vad den ska fyllas med, men något kul händer väl säkert, ska i alla fall plugga antingen matte, engelska eller livsmedel. Vet inte vilket som är roligast.
Hoppas ni får en bra dag.
Ciao/Seiborg




Förlåt, jobb och Hej! :D

Förlåt för att jag inte bloggade igår.. men hade inte en enda stund ledig! bara när jag sov.
Jobbade till 15.30 sen kom pappa och hämtade mig åkte till ikea, K-rauta och sist ica maxi.
Sen när man kom hem så gjorde man mat, städade  mitt rum och sist MONTERADE och satt och hade faktist inte lust att montera en skohylla  MEN när jag väl tog tiden så komjag en bit och självfallet så skulle det vara fel på skiten! så de skickade med 3 lika ben istället för en av varje.. USCH för det!
Men har varit och hämtat en ny idag! och faktist så gillar jag starkt  att montera saker för jag älskar resultatet! men igår hade ajg verkligen ingen lust.

Idag var det sista dagen för jobbet, och gillar att säga det: Jag har sommarjobb hela sommaren!
Även pungat in 3000 de senaste 3 dagarna tack vare röda måndagen! Gillas!

Imon börjar mitt påsklov på riktigt och kommer bli så jävlar skönt att bara börja med att sova ut! men suger att lovet snart är slut -.-

Men igår så handlade jag äntligen upp min check på ica maxi!
Blev följande: 4 filmer, ett par hörlurar, och 1spel, kokbok och  även en bok till pappsen! men jag är nöjd (:

Filmerna har jag typ redan sett HE HE  men sjukligt bra att det är härligt att ha dem hemma, och fanns fan inte det jag ville ha! :( Men det blev:
You me and Dupree (sett)
Along came polly
Baksmällan (sett)
New moon (sett)
Bröllopsfotografen! 



Bröllopsfotografen verkar vara kunglig! ska se den ikväll! och kommer säkerligen ge många goda skratt!


 
Per Gessle - Tuffa Tider

Mycket text! Men härligt att blogga av sig lite!
/Svensson

.

Sitter nu hemma och inte gör ett enda skit, har gjort så här hela dagen och inget annat. Har ganska mycket plugg som jag kanske borde göra men har ingen ork till det. Så iag så blir det bara en dag för mig själv och Youporn.com.
Skämt o sido. Elias jobbar och inte jag, men gör ju det i vanliga fall så ska ej klaga.
Ska nu kolla på TV.
Ciao Seiborg






Vill bara tipsa om denna kedja som tillverkar bland de snyggaste kläderna.

Massismo Dutti!

Stockholm Baby!

Som jag skrev igår så hade jag ingen tid till att blogga och knappt någon lust heller för den delen. Djurgården förlorade ju igår, men inte hänger jag läpp för det.
Stockholm har varit hur bra som helst hittills. Otroligt konstigt väder bara. Igår snöade det på morgonen och var +2. Idag är det sol och verkar vara hur varmt som helst.

Söndag
Vi kom ju upp i Söndags och jag befarade resan eftersom jag HATAR att åka bil. Vi gick på stan tills de stängde runt 5 sen drog vi till Kungsträdgården och drack kaffe i solen. Otroligt schöönt.

Måndag'

Igår tog det så förbannat lång tid innan vi kom iväg in till stan. Vi bodde som sagt hos min morbror ute i Solna. Där AIK ska hålla på och stöka. Fy fan. Sen gick vi på stan och jag hittade helvetets snyggaste skor. Och på kvällen så var vi hos mammas väninna och det var bättre än jag trodde för deras dotter var hemma som är 8 timmar yngre än mig. Mamma och hon är barndomskompisar och så får de barn så nära varandra på samma sjukhus dessutom, det är coolt.

Tisdag

Idag ska vi gå på stan ännu mer och ikväll så blir det hemfärd.

Ha det bra hemma så hörs vi.


Ciao/Seiborg




Det var väl inga blommor. Men vädret var sjukt härligt i alla fall.

Glad, gladare & Elias

Lukas verkar inte så "uppe" och blev nog inte bättre när DIF förlårade.. sorry Lukas
Men Jag är mycket glad!! HV71 vann!! Trodde nog inte många MEN Elias visste att hv71 skulle vinna ända sen matchen började! Och fan vad härligt slutspel, och skägget växer! mohahah kan det bli roligare?!  Ja! men vem bryr sig?!

Detta var allt för idag, dags att sova nuuuu för ser inte fram emot väckarklockan.. -.- men kommer ju alltid närmare till mitt Påsklov! usch vad nice det kommer att bli!



GODNATT mina små gulle kycklingar!
/Sven alla Svenson

Stockholm 2!

Blir ingen bra uppdatering nu i Stockholm. För har antingen tid, lust  eller ork att blogga eller något annat.
Har i alla fall köt ett par sjukt snygga skor från Zara och en Skjorta från HM. Imorgon blir det en hel dag till på stan. Då ska jag köpa något mer kul. Vet dock ej vad.
Snart ska vi bege oss till mammas väninna för att äta mat. Tråkigt men måste följa med.
Ciao/Seiborg

nejnejnejenjenejn !

Jobb hela dagen det är dåligt för magen!

Jag är riktigt trött!  Kul att träffa den härliga personalen igen, men jag hade inte ork för att jobba bara och att veta att det är lov! och den i personalen man gillar bäst! Hon slutade idag.. för att jobba på kålgården i jönköping :(  Hoppas nästan jag får vara där i sommar! men vi får se..

PÅPEKNING: När vi åt frukost idag så åt vi med vårdspersonalen och måste säga WOOW! Fina tjejer växer inte på träd! men de finns på öxnehaga äldreboende! HE HE :)
Men ska jobba imon och på onsdag med! ser verkligen inte emot att gå upp tidigt för att arbeta mig till slitenhet..
/Svenssooon
 

Stockholm!

Sitter nu i Stockholm hos morbror. Det har nu snöat sen jag vaknade och jag blir riktigt dyster över det. Men ska snart ta an stan och spendera mina väl investerade pengar.
Ciao/Seiborg

Elias rekommenderar!

Det jag rekommenderar denna gången är samma ämne som innan, våran älskade MUSIK!

http://tobbeno1.se/ Det är hemsidan till en musikportal med alla sorts musiker du kan tänka dig! finns något för alla smaker och tycke! Det finns 10 olika Kategorier: Rock, Reaggae, RnB & Hip hop, Fjortisdunk, Hardcore & Hardstyle, House, Techno & Dance och den största kategorien är Mix!
Jag använder denna sidan för att hitta nya låter eller om jag ska göra något som inte är vid datan, för då ändrar den av sig själv istället för att byta låt och sådant.


Tryck på Musik


1:an är alla Kategorier som man kan välja mellan.
2:an är alla låtar som finns och bara till att ändra och byta hur som :)

Så om du har tröttnat på din musik eller bara vill ha lite nytt kött på benen så rekommenderar jag denna sidan starkt!

/Svensson


Elias hjärta träning likamed sant frågetecken

Morgonen började helt perfekt! Käkade en god och fiiijn frukost, tog på mig kläääder för löpatur.
Verkligen super härligt att dra en runda på morgonen och sen en lång och välförtjänt dusch! jammiee!
sen har man gjort fina maten som snart ska ätas på e tallrik :)

Ikväll så blir det att jag och Tommiiie (som kommer snart) ska träffa 2 snälla sara och sarah :) Vad som händer är inte planerat, men får la hitta på något på denna tråkiga söndag i stade Jönköping..







Hadet så bra det!
/Svensssson!


FEST!!!!!

Är nu hemma från Andreas som förövrigt spydde. Är full som ett svin. Men vad fan gör det. Kanske tar med mig datorn till Stockholm. Får se.
Sleep tight.

Ciao/Seiborg

Träääävliga bilder!! :D

Sitter här vid datan här nere som jag inte ofta sitter vid! :)
Och så hittaed jag massa utomlands bilder! 
Mycket smått och gott!
Ta detta som en bild stund eller ego stund eller lära känna Elias stund your choice!
För tänkte nämligen lägga upp lite (:




Chitzen itza en av världens 7 underverk som ligger i viva la mexico ! finns en otrolig historia vad detta tempel kan göra! och hade turen att vara den dagen då det inträffar 1 gång om året! Det är så att det finns stora ormhuvuden i slutet jämte trapporna! sen när solen är i rätt läge så bildar solen en orm som går ner för trappan och det är en helt sinnes sjuk sak att bygga på den tiden då inianerna levde. Diggar detta hårt.


Här har vi en rolig bild! från Egypten då en gammmmal gubbbbe tvångs håller mig!  haah! bara för att han vill vara med på foto och tjäna lätta pengar! ananrs förstör han om man inte betalar.. fina afferer. och Tommie ser steeen tuff ut! ;) hahaah.

Då var det Gran canaria! Tråkigaste landet jag har varit i MEN längtar ändå tillbaka! för det var roligt men tyckte inte det när jag var där nere.. fråga mig inte varför men fett härligt


Hoppy tree friends.. nej men Tommie & Elias är inte hopplösa iaf :D



Lite fjoooriiiis! linne, visar lite bröst och munnen deN puuuutar! ;)


Brun saknar man ju verkligen att vara! :( men sommaren är ju här snart! så STEEK blir det då!



Såhär väljer jag och Tommie vilken brud vi ska satsa på under resans gång.. man vänder sig om och pekar! och jag fick en..aaaa skönhet!  iaf om man kollar på hur det gick för Tommie ;)
 

Han fick dessvärre en man med manbooobs.. men som man säger: bättre lycka nästa gång ;)


Vi har det iaf alltid lika roligt ! skulle nog vara tråkigt att åka ensam på semester utan Tommie ! :)


Förutom att jag vill ha tillbaka mitt hår som är på denna bilden! så är det en kille som verken jag eller Tommie känner! men han verkar blänga på Tommie som om han ville något barnförbjudet! 


Verkligen sista bilden... kanske lite för många bilder.. men man måste ju bjuda lite!
iaf! Denna är KLOCKREN! Bilden skulle vara på mig och tommie men när vi kollade så såg vi att det kom något i vägen.. hahaha lite pinsamt för personen vem det nu är.. men HA HA HA :D

Allt fårn mig denna kvällen!
Goooder natter och gladeeer påååsker!
/Svensson!

.

Jag säger bara. NU KÖR VI!

HAHH Gula gubben x2

Hahahahah detta måste nog vara årets härligaste gubbe!
Han har nu varit med 2 gånger i tv på typ 2 veckor! Det uppskattas iaf av mig!
Tycker han ör hel sköööön!!

Här har vi 2 klipp som jag lägger in med ett gott skratt! =D


Här har vi då "gula gubben" i wipeout! och älskar verkligen hans "damn shit" och hans "bad kallsup" eller varför inte "singa a bi" HAHA!! kolla och ge det ett skratt!


Här har vi han i fredagens "talang" Riktigt härlig poet som han är!
Klockren! :)

/Svensson

Påskharen!

Jag satt och tänkte lite tillbaka på min barndom under de åren som påsken var något alldeles speciellt bara för att man fick ovanligt mycket godis som var gömt någonstans i trädgården. Jag och lillebror var alltid så otroligt dåliga på att hitta våra påskägg och jag blev i alla fall mer och mer frustrerad. Även samma sak var det idag. Jag sprang ner till mamma som jag alltid har gjort på påskafton och frågar med en övertöntig röst om påskharen hade varit där. Hon sa kanske. Jag blev sur över det och tittade ner i en påse. Där låg påskäggen. Vilken besvikelse att de inte var ute än. Så jag får då vänta med jakten efter mina påskägg till ett senare tillfälle under dagen.
SJälv så tycker jag att påsken är en ganska onödiga högtid men härligt för man är ledig en extra vecka så ska inte klaga på påsken.
Och varför ska alla alltid vara så förbaskat lyckliga vid denna högtid. Speciellt de kristna asen. Jesus dog ju trotsallt under denna dagen.
Värt att tänka på!
Ciao/Seiborg





Detta förväntar jag mig idag.





Två dumma bröder som 95 procent av sin tid bråkar med varandra. Men jag gillar honom ändå.
Vi är inget lika överhuvudtaget.

Crazy!

Känner mig sjukt gla och lycklig. Inget som kan vara bättre för tillfället.
Firar med denna underbara låt.
I go crazy, crazy, baby, I go crazy
You turn it on - then you're gone
Yeah you drive me crazy, crazy, crazy for you baby
What can I do, honey
I feel like the color blue

Om det ändå vore så lätt!!




If We Could Party All Night
And Sleep All Day
And Throw All Of My Problems Away
My Life Would Be Eaaasy

/Svensson

Elias rekommenderar!

Jag vill nu rekommendera ett program som du laddar ner musik lagligt! Fast kallar det egentligen att kopiera.
Du kan ladda vilket youtube-klipp, video eller låt du vill ha! Kan även formatera om musik eller videosen.
Programmet heter dvdvideosoft free studio och tycker det är jätte bra!

 http://www.dvdvideosoft.com/ är sidan du laddar ner det från!

Förklaring på hur man kopierar musik till din data från youtube.


Tryck på den första!


Sen trycker ni på den andra så det blir MP3 (den första är videoklippet)


När ni hittat låten ni vill ha så kopierar ni http koden (hemsidan)


Klistra in det i den översta rutan och sedan tryck på Download
(det går att klistra inte flera på eng gång)


Det var mitt lilla ess i rockarmen!
Så använd det för er som inte har något bra och inte vill ladda ner.
bara till att skriva om ni har frågor :)
/Svensson



A6

Var hos mormor och åt tidigare som sagt. Begav mig sedan till A6 där Elias, Sarah och hennes kusin var och vi kollade efter skor till elias. Ganska trevligt. Hann även med en fika på Espresso House.
Sen så skulle det ha varit filmkväll men det blev ej så av vissa anledningar.

Så det får bli en hemmakväll med bögen Malte.

Ciao/Seiborg




Jönköpings stolthet eller? ;)

Björnen borg!


Har varit på a6 idag med Lukas, Sarah och hennes kusin som Lukas sa i tidigare inlägget. Senare så kom även Tommie som jag och Lukas drog och åt pizza med efteråt HEHE efter-åt! hahah efter så åt vi!:D ne! det var inte skoj men ändå något på fredags kvällen!
Det var mycket trevligt! köpte ett par skor, trivdes även med mina förra! men de började bli lite slitna. Gillar verkligen ingångna skor! de är så mjuka, slitna och SKÖNA! men utseendet får man ju också kolla på när man måste avgöra.
Ville ha ett par Noodels shoes! men TYVÄRR! så finns de bara i Norge! och hittar ingen beställnings shit heller!! men men.. jag är lika glad för det:)

Och hälsningen till alla! FESTA LUGNT i helgen! och drick med måtta! även att jag inte vet vem måtta är?!
Ha det gott!
/Svensson


Radiohead - Karma Police





.

Var ju som jag sa igår hemma hos Philip på en respektabel middag utan dess like. Det var riktigt trevligt faktiskt.
Sedan drog vi till Lantz och drack. Mycket trevlig kväll. Snart bär det av hem till mormor för middag och sedan till stan för att träffa Elias och troligtvis Sarah med kusin.
Ciao/Seiborg






Nu kör vi gubbs!

Nu börjar semifinalerna och hv71-SAIK ska kollas på nu!  GO HV! :D
/Svensson


a monkey needs to dance so do you

SheeenaaSheeeena!

Tycker det är fääättt hääärligt med lov nu! känner att det verkligen behövs för den lite slitna Elias, men har ignet emot skolan! Roligt med min wunderbara klass ämenen aa allt utaom fredagar som är en tråkig dag i skolan.. men men slipper ju den i 2 veckor nu! nice!

Ikvääll blir det bara till at vara hemma bänkad framför kanal nio! för då är det självfallet Hockey!! fint sk det va!





Johnossi - Man Must Dance

/Svensson


1 April!

Idag är det 1 April. En mycket fin dag detta året. För vi har både fått bevittna regn och sol. Det har varit fint.
Ikväll bär det av hem till Herr Gunterberg som fyller 18 år denna dagen. Komiskt att det just är han som fyller den 1 April. Inte sant?
Annars har dagen varit bra. Övningskörde efter skolan och det gick fina fisken så att säga. Ska nu vila en stund och sedan dra mig iväg till Söder.
Har ingen ork till att blogga idag så får bli ett litet snabbt inlägg.
Ciao/Seiborg




Philip tycker om att tänka på små flickor. GRATTIS!

RSS 2.0