Jag vägrar säga något!

Nu har jag kommit hem från ländernas land. Resan till Thailand var helt oförglömlig. Underbart är bara ett ord. Jag drar ett enormt inlägg om det när jag får bilderna av min far.
Igår hade vi grillkväll hemma hos mig, det var ytterst trevlig. Julia, Daniel, Sara och Elias kom på besök. Vi grillade. Snackade, tog kort hoppade studsmatta. Det var en riktigt bra kväll. Idag drog jag och elias in till stan, lite senare kom även wiggen. Jag fyndade en scarfs och ett par strumpor. Eftersom jag tidigare idag köpte livets grej. Ett par Hunter stövlar. Hunter är stövlarnas ferrari. Riktigt bra stövlar. Fick även hem en Gant keps och en lila Cardigan.
Så nu får det räcka med shopping. Har spenderat 3000 kr på kläder nu denna månaden. Så nu är det stop.

 

 

 

 

Bilder lånade av Julia!


I-I-I Like it!

Hallååå nii!
Är veckans blogg har jag fått höra på en hel del ställen! :)
Och för er som inte kollat så kommer jag inte blogga så mycket i sommar.. Har inte så mycket tid och även att det är sjukt nice att skriva av sig! Så känner jag att datan är så viktig på sitt sista sommarlov!! Men ni andra som bloggar så säger jag Starkt av er! (: men ska nog komma ikapp er efter sommaren igen! hehe ;)
För övrigt så fyller syster år idag! Grattis Elin Svensson! Hoppas du får en kanon bra dag!
men dags att dra sig ut yill systerdotter! Hon är allt för wunderbar! 3år och en riktig pringla!
take care & ha en sjukt bra fortsättning på dagen och sommaren framför allt!
ByyeeeeeByeeee!
/Elias Svensson
/>



Ursäkta denna slappa bilden! Men vad fan, det är sommar! ! :)))

Det är över nu.

Som jag har berättat tidigare så drar jag till Thailand imorgon. Ska bli hur härligt som helst och kommer sakna alla. Speciellt Henke som drar till USA ett helt jävla år. Det kommer att suga hur mycket som helst. Jag och Henke har umgåtts i ca 7 år och vi har så otroligt mycket minnen tillsammans. Men man får se det så att han kommer ju tillbaka om ett år då vi har tagit studenten. Då ska han få lida av att gå i skolan ett år extra.
Som Elias berättade så var vi i min stuga och det var riktigt riktigt härligt. En av de bättre dygnen på otroligt länge. Sen när vi kom hem så drog jag och Henke hem till Julia där Sara och Olivia även var, de grillade och vi pratade. Detta var för övrigt den sista kvällen som jag träffade Henke. Aja. Nog om honom.
Så imorgon klockan 09.00 kommer pappa och hämtar mig och Malte oss utanför vårat hus. klockan 15.00 går planet från Arlanda till Kiev. Sedan klockan 20.00 går planet från Kiev till Bangkok. Så om 1,5 dygn så är jag framme i Bangkok och äventyret kan börja.
Så jobb och det vanliga Svensson livet kan nu ta sig i häcken i hela 19 dagar.
Ha det riktigt riktigt bra så ses vi den 24 Juli. Jag kommer troligtvis att uppdatera någon gång under min vistelse.
Henke se nu till att ha riktigt jävla roligt år och lev livet och ta det jävligt lugnt och gör inget onödigt. Så hörs vi och även kanske ses om den möjligheten finns :D





Ciao/Seiborg





Henrik ¨Güstaw¨ Tengberg.

Ha det så bra!

Sommarminnen är lovely!

Hej på er, elias här!
Vet att uppdateringen suger! Men jag känner att det är sommar och mitt sista så tänker inte sätta mig o dra ner mitt liv framför datan bara för att! Visst snällt av er som verkligen gillar bloggen och de som kollar varje dag! Tack ska ni ha :)
Men idag hedrar jag mitt inlägg till mina galet bra vänner och sommaren!
Sommaren startade lite seeg och det var bara jobb och jkobb och vissa saker gick inte riktigt som man ville! Men nu när man haft lite ledigt då och då, vädret är tillbaka i topp! Och tiderna är underbara så kan inte så mycket gå fel! :)
Är brun som fan! och just denna helgen är ett minne för livet vill jag säga er!
Började med fredagen som startade med jobb och chefen kallade in mig till kontoret och sa att hon verkligen är super nöjd med mig! Även pensionärerna och vårdpersonalen är riktigt nöjda med mig och glada över att det står en kille i baren, Efter jobbet kom så hämtade Wiggen mig och vi åkte till Henrik och hämtade honom och Lukas och våran resa var på gång till Lukas lantställe.
Vi köpte lite mat, grillade, hade underbar musik, uppe sent med tänd brasa och snackade om allt och hade det sjukt bra! Tog även båten för att åka till en liten Ö och steka lite på lördagen! Hade det verkligen time of my life!
Så ska några dagar vara! Annars är det fan ingen sommar..
Men visst det låter ju inte så jätte speciellt men det speciella är gemenskapen för mig!
För Lukas drar till Thailand i cirka 3 veckor och Henrik drar till USA i 1år! Snacka om härligt för dom! men sjukt surt att inte träffa dom på ett tag! Önskar Henrik all lycka i USA och hoppas han får en kanon tid! så ses vi när du kommer hem! :D
Lukas ha det så gott du med! :) 
och grabbar.. TACK för en wunderbar helg!

Resterande av helgen så har jag varit med den dära goooa Annnie!
Tiden som var kvar av lördagen så tog vi en liten promenad och fikade lite och hade även tid till lite gooodis och träffa fiiiaa lilla. söndagen slutade med att steka på stranden med annie och senare kom även Joel och Sofia! :)
tack för de dagarna med! :)  och inte nog med att grabbarna drar! så drar även Annie iväg resterande biten av sommaren!
Hoppas du har det kanon så ses vi ju solklart i augusti! :)
Känner verkligen att sommaren är bra och sanrt kommer micho, filip och sarah hem från deras länder! :)
Kanon kul!

Härligt att skriva av sig för övrigt :)
Vi höres och ha en bra fortsättning på sommaren! :)
/Elias Svensson




Detta är ingen vanlig bild! Detta är ett minne!

RSS 2.0