The day before today

Igår så var det rätt chill dag, inget stress och bara lugnt.
Vi slutade tidigt igår så Svensson, Wigg, Fasht och Seiborg gick till matsalen och åt lite goooder mater, satt kvar i typ 30min efter vi hade ätit för bussarna var det inte brottom till och vi skulle nog inte göra så mycket bättre saker när vi kom hem så satt och snackade om lite allt möjligt och hade det skööj haha! låter riktigt seegt! men nee det var det faktist inte.
iaf! tillbaka till livet.. Drog hem fixade lite och hade en jävlar diskussion med Lukas om att Djurgården sätter stopp för hv-supportrar.. vilket bara är hämd enligt mig för de inte har något bevis om något de sanckar om, men Lukas säger att det är rätt och bara säger så för att han är Djurgårdare.. men men de förlorar bara på det.
Lite senare så åkte jag ner till stan för att träffa Sara, Henrik, Julia, Lukas och Sarah och alla var seega så jag och Lukas drog till Claras och sanckade & väntade, och kom in på hockey ämnet och vem tror ni inte kommer in? Tedenby och Ullström och en het brud haha!
Sen kom även de andra nötterna och då började Lukas snacka om konkelbär.. högt och tydligt så hela fiket hörde och inte så många som fattade var ordet konkelbär är men det gjorde tedenby som satt och kollade om Lukas vore efterbliven! vilket han var.. men  aa Lukas tyckte detta var skoj så han började sancka om DIF och massa skit så han började kolla mer och man ville bara bort där ifrån som hv-fans.. men aa han slutade tillslut och kvällen drev på.
Vilmmlade verkligen av ha71 spelare på stan igår för när man åkte hem så såg man Pasi Puistola, Andreas Falk & Daniel Grillfors vid östra torget.
Åkte hem och sov efter en lång vecka som har gått snabbt hur det nu går ihop.




En bild med typ 2 år på nacken från stan men visst är det likt? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0