Grillat är godast!

Idag har det varit en bra Onsdag!
Var på mårdskog och lindqvist kl 09.07. 
Skulle börjat kl 9 idag men  blev lite förvirrat efter 2 klasskompisar Markus och Filip gjorde 1 misstag vardera.. Markus åkte åt fel håll med fel buss, och Filip stod och väntade på juneporten när man hoppade på bid cigarren! hahah! Lyckad start på dagen!
Men tog nästa 3:a till industriområdet vid ljungarum eller hovslätt eller vart vi nu var? Massa intressaant fakta om företaget och deras lager, och visst låter det tråkigt? Det var det MEN! Jag och Lukas gör det mesta tråkiga skoj! både för oss 2 och klassen men denna gång även för de som jobbade där! haha! Ett gått skratt förlänger livet och känns som man börjar bli odödlig snart ;).
Men vi var färdiga rätt tidigt men de hade ingen frukost att bjuda på där pga vattenläcka i köket.. så fick inte något att äta.. men Vi åkte vidare på resan och stannade vid länshövdning huset som var faktist intressant men tyvärr kommer jag inte bli länshövding än!! För man måste typ vara 55 år och vara högt uppsatt i något arbete så bara till att vänta ett litet tag till !(:
Men allt som är intressant är tråkigt och detta var inget undantag! För vi gick runt i ett fint hus och kollade på kungasviten och gamla möbler och inte var så lockande faktist men vi fick fralla och cuba cola! underbart gott är det! Så jag ska inte klaga!
Slutade efter det och klockan var bara 11.45 så vi tog en sjukt god falafel på stan ! UNDERBART var det!  
När den var i mumsad så blev det glass på piren med Matilda, Markus, Lukas och Filip i detta finfina väder!
Och nu är det dags att gå ut och steka och vänta på att pappa kommer hem och ska grilla för som alla vet så är grillat godast! MUMMMAA!
SES och HÖRS! 
/Elias Svensson 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0