Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Som jag berättade tidigare så ligger matten ganska pyrt till. Min dator har även under dagen gjort det samma.
Batteriet funkade inte, laddare funkade inte. Gick till IT- killarna på skolan och fick ett nytt batteri och en ny laddare, vilket känns sjukt skönt. För annars skulle jag inte kunna jobba färdigt med svenskan tills imorgon.
Som Elias sa innan så har Kjetil börjat att blogga igen. Vilket verkar glädja Elias. Själv så läser jag inte hans blogg, skummar den lite ibland.
Jag skulle vilja rekommendera 4 stycken andra manliga bloggare vilket läses dagligen.

http://www.whocaresitsonlyfashion.com/ är en blogg om två killar som spenderar tusentals kronor på kläder. Man får även en inblick i deras sexuella aktioner där de fotar deras älskarinnor!
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen Är nog den bloggen som bräcker det mesta. Alex Schulman är nybliven pappa och bloggar om sin vardag med sin dotter Charlie. Han skriver även otroligt bra artiklar och krönikor.
http://nojesguiden.se/blogs/calle-schulman Hans bror Calle Schulman kör på samma tema som sin bror, liten förändring är att han ej har barn, vilket görs försök på.
Calle&Alex är sjukt bra.
http://killarmedkoll.blogg.se/ En blogg om två studenter som pluggar den mesta tiden, men kör även på sjukt mycket kläder vilket uppskattas. Dock så uppdateras den inte så jätte ofta, vilket är tråkigt.
Ciao/Seiborg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0