Snabba puckar!

Är nu hemma från serien. Vi vann med 3-0 i matcher. Så det var härligt. Kommer hem och ser att Djurgården vann med 4-0 och att Hv förlorade med 6-3. En otroligt härlig kväll så att säga.
Eftersom Elias hade uppdaterat en jävla massa medans jag var borta så kände jag att jag inte skulle vara sämre.
Elias skrev både om Espresso House och om vårat favoritland Norge!
Som sagt så är Espresso house ny öppnat på A6 och som det verkar så går det otroligt bra för dom. Har alltid varit lite negativ mot Chai latte och bara " Chai latte är mesigt, som att dricka tea med skummad mjölk" Ganska gay alltså!
Men blev otroligt förvånad och tyckte det var otroligt gott och är just nu en klar favorit. Och expiditen var riktigt schöön och en riktigt bra arbetare.
Norge är landet där man ska bo i framtiden. Vad kan bli bättre. Äta pizza för 150 kronor ha finaste tjejerna i världen och tjäna en rejäl jävla hacka som arbetare. Nä Norge är ett bra land. Ett land som är lillebror till Sverige men ändå lyckas bättre än detta land bara för deras förbannat fina olja.
Som sagt så är planen att avverka sin praktik i Norge. Och man får verkligen hoppas att de vill ha en. Som jobba som kock i 19 års ålder i Norge och tjäna lika bra som de flesta andra gör här i Sverige är ju inte helt fel.
Ciao/Seiborg








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0